2777
2789

تاپیک قبل گفتم.خانوادها ب توافق رسیدن قرار بود نامزد کنیم چند هفته دیگه.ولی دیروز بهم زد همچیو(اینم بگم زیاد بیرون رفتیم و اشناییمون طول کشید.و تقریبا ی جورایی همه اطرافیانم میدونستن نامزد میکنیم

دیروز بهم زد من گفتم ک دوسش دارم و نمیخام .اما اون گفت نمیشه نمیخامت .واقعا الان دارم خودم سرزنش میکنم چرا نازشو کشیدم 😭😭

بعدش امروز پیام داد و هی پرسید چخبر و چیکار میکنی.از داداشام چخبر و...منم سرد جواب دادم

منم گفتم هدف و دلیل پیام دادنت چیه میگه هیچی جدی نگیر! بیکار بودم دیدم تو هم آنلاینی گفتم سرم گرم بشه .گفتم مزاحم نشو .گفت تو دوست داری مزاحمت بشم پس مزاحم میشم همیشه.دیگه جوابش ندادم .خیلی ناراحتم از اینکه مسخرم کرده 

دختر زمستان ...kord

بلاکش کن عزیزم خلاص

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاک یا عوض کردن سیم کارت 

خودتم عذاب نده با این معلوم الحال

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤