2777
2789

من پسرم ۸سال نمیشه و از ۲ونیم سالگی متوجه شدیم بیماره

از ۵سالگی دکتر تشخیص بیماری صرع کوچک داد

۴ماه پیش تشنج شدید کرد ۶دقیقه طول کشید و ۳روز بیمارستان بستری بود

الانم از بعد تشنج این بچه یه روز خوش ندیده 

یا سرگیجه یا سردرد یا بیقراری و عصبی بودن

اکثرا وقتا میگه بدنم شل شده یا تشنج های لحظه ای در حد ۵ثانیه یا تشنج به حالت پرش دست و تکون سر لحظه ای داره

پزشکش فقط گفته خوب میشه ولی نمیگن چه زمانی

تروخدا اگر تجربه ای دارین بگین کمکم کنین بچم جلو چشمم داره آب میشه و خودمم افسردگی گرفتم از بس برای این بچه ناراحتم فقط با داروی اعصاب سرپام 

کدوم شهری؟! 

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم انشالله به حق این ماه عزیز خدا شفاش بده و خنده به لباتون بیاد و اینروزاتون و فراموش کنین 😍

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

تجربه ای ندارم خدا خودش شفا بده 

بنظرم به دکترای دیگه هم ببرین با نظر یک دکتر جلو نرین

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

پسر داییم تشنج داشت و بعداز یه مدت خوب شد  دخترعمم و یکی از اقوامم صرع داشتن اونام خوب شدن البته دختر عمم بعداز ازدواج صرع گرفت بعداز یمدت خوب شد

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤

عزیزم من اگاهی ندارم 

ولی ان شاءلله به حق این ماه عزیز و به حق اولاد حسین 💚

فرزند شما هم سلامتی شون رو بدست بیاره نگران نباشید خوب میشه 🤍التماس دعا💚

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚

من فقط میدونم بیماری هایی که مربوط به مغز میشه بیشتر به خاطر سردیه.سوسیس و کالباس،نوشابه،آب یخ،لبنیات به خصوص پنیر،غذاهای مونده،هله هوله مثل چیپس و پفک و...اینا رو بهش ندین.

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

افسرده نباش یکی از نزدیکان من سالهاست صرع داره.راحت کنترل میشه.

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊

خب دیگه یه دکتر خوب پیدا کن داروش منم بده سردیجات کمتر بهش بده معمولا دکترا میگن ترشی دوع ماست کمتر بخورن.تا فعلا کنترل بشه تشنجش.من خودم از ۶ ماهگی داشتم بیست سالگی کامل قطع شد.من شدید نبود ولی خوب قطعی کامل قطع نمیشد.