2777
2789

سلام خانما چند تا سوال دینی دارم و  کسایی که قصد توهین دارن ادامه تاپیکمو نخونن..ممنون. 

سوال اول اینه که چرا دخترا زودتر از پسرا به سن تکلیف میرسن؟

دوم اینکه به فرض یه نفرو در نظر بگیریم که اصالتا فرانسوی هست مسلما دینش هم فرق داره و از اول با یه سبک زندگی متفاوت بزرگ شده خب سوال من اینجاست که خدا توی روز قیامت از کسایی که به دینش نپیوستند و مجازات میکنه خب اون شخص اصالتا فرانسوی که در موردش صحبت کردیم هم ایا مورد مجازات  قرار خواهد گرفت؟آخه از اول که دین و سبک زندگیش فرق داره...

سومین سوالم اگه کسی نمازهاشو نخونده و روزه هاشو نگرفته و تاکید میکنم از روی (((عمد))) باشه مسلما باید کفاره بپردازه ولی اگر توانایی پرداختو نداشته باشه اگه توبه کنه و بعد اون شروع کنه به خوندن نمازهاش و گرفتن روزهاش خدا میبخشه؟

و سوال چهارم این که اگه جایی یکمی نجس باشه و اون محل نجس خشک شده باشه و نماز بخونیم اون محل ایا باطله و قبول نیست؟

مرسی از راهنماییاتون دوستان عزیز

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال دوم 

سوال منم هس😂اما اینجور خوندم که نه 

مجازات نمیشه 

اگه قوانین دین خودش رو رعایت کرده باشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
سه اره میبخشه

سه رو من اینطور شنیدم ک شما باید قضای اون نماز و روزه ها رو بجا بیاری و کفاره بدی ولی اگر نتونستی هم مشکلی نداره فقط باید نیت کنی ک قضا بجا میاری و کفاره رو انجام میدی همین ک نیتش رو کنس و قصدش رو کنی ولی به انجامش نرسه هم اوکیه

حیوان مورد علاقم: اکسم

ولی هرکس برای اینکه چرا دنبال دین نرفته و تحقیق نکرده بازخواست میشه

نمیدونم شاید اره شایدم نه

خدا چرا واسه اونا ی پیامبر نمیفرسته ک راهنمایشون کنه؟

اگه ب اونا اون دینو داده پس چرا مارو ب این دین راهنمایی کرده؟

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔
سه رو من اینطور شنیدم ک شما باید قضای اون نماز و روزه ها رو بجا بیاری و کفاره بدی ولی اگر نتونستی هم ...

ن توبه کافی 

اتفاقا اگه قصد و نیت یه کاری کنی و ادا نکنی

خودش درست نیس 

میگن هر کس نسبت به دینی که داره مورد بازخاست قرار میگیره 

ما دینمون بدون اختیار خودمون بوده و به خاطر مکان زندگی و خانواده از قبل انتخاب شده بوده و تقریبا سخت هم هست 

و همه ی ما مدعی هستیم مسلمانیم و به وضایفمون عمل نمیکنیم 

که به نطرم بازم گناهی نداریم چون بدون مطالعه و بی اختیار دینمون اسلام شده 

و واقعا بعضی قوانینش خیلییییی سخته 

به نظرم دین فقط انسانیت و حق الناس پایمال نکردنه 

و اعتماد به وجود حقانیت خدا 

خدا حق الله رو میبخشه و نیازی نیست با پول نماز بخریم 

سوال چهارم رو میدونم اگر ندونی مشکل نداره اما اگر بدونی و بخونی ایراد داره  بقیشو زیاد نمیدونم ...

خب اگه یه شخصی دستشویی کرده باشه و به کسی نگفته باشه چی؟ایا گناهش گردنش میوفته؟ 

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

خدا چرا واسه اونا ی پیامبر نمیفرسته ک راهنمایشون کنه؟ اگه ب اونا اون دینو داده پس چرا مارو ب این دی ...

چون برای هر دوره پیامبر فرستاده و پیامبر بعدی رو بشارت داده و پیامبر ما خاتم الانبیاست

حیوان مورد علاقم: اکسم