2777
2789

۲۴سالمه قد ۱۶۵وزن ۹۴چند روزه یه نقطه از کمرم در میکنه خیلی حالم بده زانوهام درد میکنه رژیم میگیرم اراده ندارم اصلااا چون عمل کردم ورزش نمیتونم برم😢

وقتی اراده نداری هیچکاری نمیتوتی بکنی

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک اولمو بخون ان شاء الله راحت بتونی وزن کم کنی 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

از سایت دکتر غفاری رژیم بگیر.اصلاااا چیز سختی نیست.همه چیز میتونی بخوری حتی بستنی و ماکارونی.فقط اندازه.وعده هایی هم ک میده اونقدری هست ک سیر بشی.میان وعده کامل هم داری🙂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃

عزیزم وزنتوکم نکنی بایدبه مرورمنتظربالاتررفتن وزنت باشیا

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  
منم ۱۶۵ قدم وزنمم ۷۱  ماه رمضان روزه میگیرم کنارش هم کم غذا میخورم وزنم اومده پایین یکمی لاغر ...

منم ۷۶ بودم دیشب وزن شدم ۷۴ کیلو و  ۹۰۰گرم   اولش ۷۸ بودم رژیم بودم که ماه رمضان شد  تازه ناراحتم که چرا کم نکردم چیزی قبلا خیلی زود وزن کم میکردم الان به شدت اشتهام کور شده 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

اگه پول داری، و برات مهمه و میتونی ده میلیون پول دوره بدی، که صددرصد نه تنها لاغر میشی بلکه سلامت تر هم میشی، دوره ی قانون سلامتی عباس منش رو بخر.

اگر نمیتونی، تاپیک تجربه ی لاغریم رو بخون.

در حال بهبود....