2777
2789

خانما یک ماهه واکسن شش ماهگی پسرمو زدم هنوز دست که میزنم از داخل سفته دو بار هم بردم مرکز بهداشت دکتر گفت عفونت نداره خوب میشه زمان میبره اما من خیلی نگرانم خواهش میکنم اگه تجربه ای دارید کمکم کنید 

از ظاهر اصلا مشخص نیست فقط دست که میزنم داخلش سفته

حوله داغ...

روزی  دو سه بار  براش بزار محو میشه....

پوستشو نسوزونی فقط

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حوله ی گرم بزار کم کم خوب میشه طبیعیه 

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
من اینجا اومدم کمک بگیرم یه سری تن آدمو میلزونن

نه عزیزم یه چیز گفت اون بله منم یادمه جا واکسن دخترم سفت شده بود مثل شما نکران بودم دکتر بردم گفت عفونت نیست احتمالا اونی زده بد زده خوب میشه همون کمپرس گرم بزار 

یک ماهه مرتب دارم میزارم شما تجربه ای دارید؟

بله ...

تاثیر داره..

راهی نیست دیگه فقط زودتر شروع میکردی بهتر جواب میده...

بچه و بزرگ سالم نداره جای هر آمپولی حوله داغ بشود خیلی بهتره...

در اصل مقصر تزریقاتی بی انصاف هست ک زود تزریق میکنه ...

باید خیلی آروم بزنن تا حالت آبسه نشود وسفت نشه.

نگران نباش خوب میشه با حوله داغ...

کمی گرمای بیشتر بهش بده

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com