2777
2789
عنوان

آیا ۲۰ سال ترشیده حساب میشع؟

297 بازدید | 25 پست

وای خدایا دیگ بریدممم 

مگه من چندسالمه اخه این فامیلای احمقمون همش میگن داره سن ازدواجت میگذره دیگه زودتر ازدواج کن تا دیر نشده بعد مامان منم جو گیر هی گیر میده میگ مگه میخام ترشیتو بندازم ازدواج کن دیگ

انگار من خودم عقلم نمیرسه بچم هنوز موردی ک میخام وقتی پیدا نکردم برم خودمو بزارم تو دیوار تا ازدواج کنم

ای خدا من دلم میخاست درسمو بخونم برم سره کار بعدش وقتی ۲۴ سالم شد ازدواج کنم ولی دیگ خستع شدم از گوشه و کنایه های خانواده وفامیلا

تصمیم گرفتم خودمو بدبخت کنم با اولین نفری بیاد خاستگاریم ازدواج کنم تا مامانم از دست من راحت شه فقط اگ بدبختیمو دید هیچوقت حلالش نمیکنم(:

تو بهترین سن برای ترقی هستی، الان پیشرفت نکنی دیگه خوابشو ببین... چون آدم سست میشه. یه جوشت در باشه، یکی دروازه. همون ۲۵ سالگی برای دخترا بهترین سن واسه ازدواجه، چون ادم پخته تر میشه. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بهترین سن برای ترقی هستی، الان پیشرفت نکنی دیگه خوابشو ببین... چون آدم سست میشه. یه جوشت در باشه، ...

دیگ نمیتونم احساس اصافی بودن دارم توخونه

مثل اینکه سربارشوپ باشم باهام رفتار میکنن

مگه عشقت نمی‌خواست بیاد خواستگاریت؟ 

بعدم شما با حرف مردم و فامیل کاراتون جلو می‌برید؟؟ 

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
20 سال قبل آره اما الان نه  دختر من 23 سالشه هنوز بلد نیست ی پیاز سرخ کنه

منم بلد نبودم بعد ازدواج یاد گرفتم😂

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ک.... خلی 20 ساله آخه😐😐😐😐 45 به بالا ترشیدست سن ازدواج 25-35 ساله. 

ازدواج مهمترین تصمیم زندگیه

بارون از ابرها سبک تر میپره، هر کسی سر به سوی خودش داره، مثل لاک پشت تو خودم قایم شدم، دیگه هیچ کس دلمو نمی‌بره.