2777
2789
عنوان

آیا ۲۰ سال ترشیده حساب میشع؟

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 25 پست

اصلا اینطور نیس  ولی خوب فرهنگ شهر ها و خانواده ها و رسوماتشون متفاوته همکارم از دست حرف فامیل دخترشو تو ۱۹ سالگی عروس کرد الان یه چشش اشکه یکی خون 

شما هر کاری دلت میخواد و میدونی درسته انجام بده ما آدما پشت سر خدا هم حرف میزینیم  همینا اگه ازدواج بد داشته باشی بازم حرف دارن برات 

من به تمام آرزوهایم قول رسیدن دادم پس خدا جون به لطف تو خیلی نیاز دارم با احمق بحث نکن چون اون تو رو اندازه خودش پایین میاره تا بتونه زمینت بزنه با آدم بی شعور بحث کردن مثل کشتن پشه رو صورت خودته  خودت آسیب میبینی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگ نمیتونم احساس اصافی بودن دارم توخونه مثل اینکه سربارشوپ باشم باهام رفتار میکنن

عزیز من چه اضافی آخه؟ 

خانواده معلولا یکم‌ برای فرزند دختر هول میشن و فکر میکنن اگر دخترشون فرصتی رو ازدست بده براش بد میشه. 

در واقع اشتباهه، تو اگه درس بخونی دکتر بشی ،دیگه خواستگار کمتر از دکتر یا پولدار درست و حسابی نداری، از نظر شخصیتی هم اون ادما پخته تر ،با اصالت تر و متشخص ترن. نهایتش خواستگار الانت شاید مهندس باشه اونم تحصیلاتش تا کارشناسی. 

تو مسیر خودتو برو، اصلا نگران نشو، هول نشو. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

به منم میگن. من امسال تابستون میشم 20.میگن اگ ازدواج نکنی دیگ مورد خوب نمیاد و از این چرت و پرت ها. ...

حرف بقیه مهم نیس ولی اینکه مامانم ی جوری رفتار میکنه ک حس اصافی بودن بهم بده بدتره

تاحالا تو خونه خودتون حس اصافی بودن کردی؟

سعی کن درس بخونی، مستقل شی از نظر مالی، همین خودش بخشی از اون حست رو کم میکنه. هر وقت هم دوباره این حسو داشتی به خودت بگو من با خواست خودم پامو نذاشتم تو خونه پدریم. پدر و مادرم خواستن منو. موقعی هم بچه دار شدن واسه بچه شون تاریخ انقضا تعیین نکردن. وظیفه شونه و حق ندارن این حسو بهت بدن

از من بپرسی میگم ازدواج یه انتخابه، یه آدم میتونه تا آخر عمرش هم ازدواج نکنه، بعضی اصطلاح ها مثل ترشیده و ... هم توهین به دختراس هم مال عهد بوقه (متاسفانه اکثر مردم ایران هم تفکراتشون مال عهد بوقه، وگرنه الان تو اروپا دخترا تا ۱۰۰ سالگی هم نخان ازدواج نمیکنن کسی هم نمیگه چرا)

واسه خودت زندگی کن نه مردم