2777
2789
عنوان

چیکار کنم بتطرتون راحته؟؟؟؟

255 بازدید | 30 پست

من چند روز دیگه عمل دارم ولی انقد استرس دارم 

اصلا نمی‌دونم چیکار کنم 

چند شب پیش خوابم نمیمود ی دفعه اومد تو ذهنم 

باور میکنید ی لحظه حس کردم دارم سکته میکنم؟؟ 

انقد قلبم تند تند میزد و حالم برای چند لحظه بعد شد لرز گرفتم اصلا ی حالی واقعا 

عمل کیست هیداتیک کبده 

واقعا میترسم کسی نداشته یا از اطرافیان؟ چیکار کردین ؟ 

بچها واسه من خیلییی بزرگه دوتاس 13/14 سانتی متر فک کنم حدودا 

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ترس نداره ک بیهوش میکنن هیچی نمیفهمی ک

منم موقع عمل بینیم خیلی ترس داشتم همش حس میکردم بیهوش نمیشم و اونا نمیفهمن و عمل میکنن 

خدایا ب دلامون آرامش بده
انشالله یه سلامتی عمل میکنی عم۱ون استرس برات سمه

ممنون عزیزم ♥️ایشالا 

چیکار کنم دست خودم نیست که

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
کاش من سرطان داشتم میمردم ازین زندگی راحت میشدم

چرااا خدا نکنه عزیزم 

میگی اینطور ولی این چیزا خیلی بده 

درسته زندگی سخته ولی باید تحمل کرد .....

والا رفیقم مثل سگ میترسید از عمل کردن بعد که رفته بود عاشق تکنیسن بیهوشی شده بود بعد عمل تو ریکاوری  گفته وای تو چقد خوشگلی ...منم رفتم بالاسرش میگفت برو شمارش بگیر ابرو حیثیت نزاشت برامون  

یکی دیگشونم گفت اینقدر موقع بیهوشی سبک شدم و یه حس خوب بهم داد دکتر میشه هر وقت حالم خوب نبود بیام بیهوشم کنی؟ینی موقع مردنم همینقدر حسم خوبه؟دکترم نگام میکرد ینی چرااااااا دوستات همه از دم خل و چلن عاخهه

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
اصلا استرس نگیر استرس داشتی یکم بشین قرآن بخون دعا کن استرست رفع میشه عزیزم انشالله که خوب پیش میره ...

خیلیی ممنون♥️باشه حتما 

ولی ی دفعه میاد تو ذهنم 

الانم تو فکرمه نفسم سنگین میشه حس میکنم ی چیز جلوی گلومو گرفته هر وقت فکر میکنم بهش 

با خودم نیس اصلا نمیتونم کنترل کنم 

عزیزم ترس نداره ک بیهوش میکنن هیچی نمیفهمی ک منم موقع عمل بینیم خیلی ترس داشتم همش حس میکردم بیهوش ...

منم خیلی میترسم هم از این هم از به هوش اومدن 

همش میترسم به هوش نیام😑😑🤦

میشه یکم از بیهوشیت بگی چه جور بود 

چه جور بیهوش کردن چقدر طول کشید بیهوش بشی 

چند ساعت بعد عمل به هوش اومدی؟

والا رفیقم مثل سگ میترسید از عمل کردن بعد که رفته بود عاشق تکنیسن بیهوشی شده بود بعد عمل تو ریکاوری ...

😂😂😂😂😂🤣🤣🤣💔چه باحاله دوستت 

منم شنیدم میگن بعد به هوش اومدن چرت و پرت زیاد میگن میترسم خودم چرت و پرت بگم ی موقع 🤣🤣💔