2777
2789
عنوان

چیکار کنم بتطرتون راحته؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 30 پست
منم خیلی میترسم هم از این هم از به هوش اومدن  همش میترسم به هوش نیام😑😑🤦 میشه یکم از بیهوشی ...

عزیزم اول ک دراز کشیدم رو تخت بهم گفت اسمت چیه و چند سالتع بعد من تا بخوام بگم یهو دیدم ب شدت خوابم گرفته و بی هوش شدم ب همین سادگی

بعد به هوش اومدنی هم فک میکردم تازه یه دقیقه هست ک خوابیدم و دکتر ک صدام می‌کرد برگشتم گفتم منکه تازه خوابیده بودم🤣

یعنی در این حد آدم نمیفهمه خیالت راحت 

خدایا ب دلامون آرامش بده
عزیزم اول ک دراز کشیدم رو تخت بهم گفت اسمت چیه و چند سالتع بعد من تا بخوام بگم یهو دیدم ب شدت خوابم ...

چه بامزه 😂😂😂😂

میگم ممکنه کسی به هوش نیاد ی موقغ؟ 

چقد طول کشید بیدار بشی؟

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂🤣🤣🤣💔چه باحاله دوستت  منم شنیدم میگن بعد به هوش اومدن چرت و پرت زیاد میگن میترسم ...

اتاق عمل عادت دارن فقط رفتی یهو دیدی سینگل میری رل برمیگردی بعضیاشون لامصب تیکه ان کلا درد خودت یادت میره  

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
اگه بدونی چه جهنمیه زندگیم اینو نمیگی

💔💔💔😓😓خدا لعنتش کنه ایشالا 

چقد نامرد و نفهمه 

یعنی چی به مامانت بگو پس میخوای بکشتم ؟؟؟؟

برو مشاوره مامانتم ببر مشاور حرف بزنه باهاش 

طلاق بگیر بابا آدم نیست که این مرده مثلا؟؟؟؟ 

خودتو نجات بده 

بازم لعنت بهش 

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
چه بامزه 😂😂😂😂 میگم ممکنه کسی به هوش نیاد ی موقغ؟  چقد طول کشید بیدار بشی؟

الان دیگه کمتر همچین اتفاقایی می افته چون دکتر ا بررسی میکنن ک چه داروهایی مصرف میکنی و چقد قبل عمل باید قطع شه کم خون هستی یا نه و… همشو ازمایش میکنن 

بعد عمل فک کنم دکتر گفت یه ربع توو اتاقه ریکاوری بودم 

خدایا ب دلامون آرامش بده
💔💔💔😓😓خدا لعنتش کنه ایشالا  چقد نامرد و نفهمه  یعنی چی به مامانت بگو پس میخوای بکشتم ...

رو سینم زیر بغلام همش جا چنگه ...اصلا بهم محبت نمیکنه ...فقط حرف مادرشو گوش میده ...میره پیش فامیلا من میشینه بدی منو میگه ...نمیگه خودش چقد منو عذاب داده فقط پیامایی ک فحش دادم داره میبره ب همه نشون میده همه هم فکر میکنن من چقد ادم بدیم و اون چقد فرشته ست

اتاق عمل عادت دارن فقط رفتی یهو دیدی سینگل میری رل برمیگردی بعضیاشون لامصب تیکه ان کلا درد خودت یادت ...

وایییییی🤣💔😂😂😂😂😂😂

رو سینم زیر بغلام همش جا چنگه ...اصلا بهم محبت نمیکنه ...فقط حرف مادرشو گوش میده ...میره پیش فامیلا ...

🤦🤦🤦🤦💔چیکارس؟؟؟؟ چقد نفهمه 

خودت تحصیلات  زدی دکترای دامپزشکی فک کنم شاغل شو طلاق بگیر از دستش راحت شو بابا 

آدم نیس اصلا انگار 

رستوران داره عزیزم ....نمیذاره برم سرکار ک

برو مشاوره خودشم بگو باید بیای 

ببین شاید درست شد آدم شد 

اگه نشد طلاق بگیر فقط خودتو نجات بده 

خداروشکر تحصیلاتتم که خوبی به راحتی میتونی جایی کار پیدا کنی 

همش میگم من ک انقد سختی کشیدم تو زندگیم چرا باید ازدواج‌ کنم خوشبخت نشم

🤦🤦🤦😢😭💔

به خدا امید داشته باش 

شاید فک کنی من زندگی راحتی دارم و اینا رو شعار دارم میگم ولی  نهههه 

بعضی موقعم از خدا خیلی دلم میگیره ولی بازم فقط خدا 

بچه ندارم

خوبه که بچه نداری بخوای طلاق بگیری راحتی 

نذارم بچت بشه تا درست نشده 

هم اون بدبخت میشه هم شما