2777
2789
عنوان

کیا ازاین سماورهای مدرن رنگی دارن؟

2715 بازدید | 23 پست

میخام بدونم رنگ بدنش مقاومه؟با استفاده زیاد لک نمیفته رو بدنه سماور وزشت بشه؟

موندم ازاین مدلای ساده قدیمی عالی نسب بخرم یا ازاین سماور وقوری رنگی ها

خدایا مسافر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی من خونه یکی از فامیلامون کتری قوری طلایی داشتن تیره تر از اونای بازار شده بود تازه عروسم بود واسه همین دیگه خوشم نیومد

ولی کلا اگر آدمی هستی که هی عوض میکنی وبرای مهم نیست فانتزی بگیر ولی اگر مثل من اهل عوض کردن نیستی وبفکر جنس عالی هستی ساده ها بهترن 

من خودم مس گرفتم پشیمونم چرا استیل ساده جنس خوب نخریدم

سلیقه ایه دیگه،من سماور ندارم‌ولی اگه بخام بخرم همون شکل سنتیشو میخرم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

برا من استیل نقره ایه 

قوریشم چینیه سفید ساده دورش خط نقره ای 

چیزیش نشده رو گازه 

برا مهمون کتری ساده میزارم چون با این ساده ها سریع چایی میریزی میبری خوشم نمیاد مهمون هست بمونم تو اشپزخونه 

اون کتری که شیر داره خیلی اروم اب میاد ازش کلی باید بمونی تو اشپزخونه اونو برا خودمو شوهرم استفاده میکنم

نمیدونم ولی من خونه یکی از فامیلامون کتری قوری طلایی داشتن تیره تر از اونای بازار شده بود تازه عروسم ...

نه بابا بااین گرونی منم اهل عوض کردن نیستم ازهمین بابت تغیر رنگ دودل شدم یدونه عالی نسب انتخاب کردم قیمش ۵۷۰۰ ولی خب از یه طرف اینم انگار خیلی مدلش قدیمیه

خدایا مسافر 
سلیقه ایه دیگه،من سماور ندارم‌ولی اگه بخام بخرم همون شکل سنتیشو میخرم

منم سماور دوس ندارم ولی واسه مهمون تعداد بالا خوبه شعله های گاز دیگه واسه کتری وقوری گرفته نمیشه از رنگ چایی چای سازم خوشم نمیاد🤦‍♀️دیگه مجبورم سماوره رو بخرم

خدایا مسافر