2777
2789
عنوان

خاطرات بد مدرسه دهه شصتی هه

1451 بازدید | 63 پست

خیلی ماها از مدرسه ومعلم وامتحان وخلاصه محیط اموزشی خاطراتی داریم که خوشایند نیست.یه خاطره که یادم میاد وناراحتم میکه اینه که یک بار نوبت بعداز ظهر بودیم.کلاس چهارم بودیم وروزه میگرفتم.شیفت بعد از ظهر بودیم ساعت اول معلم گفت تکالیف را بذارید رو میز ببینم.من هرچی گشتم دفترم نبود.استرس افتاد به جونم.معلم هم یه ادم بداخلاق روانی.رسید سر نیمکتم .هرچی گفتم خانوم جا گذاشتم باور نمیکرد.اول چند تا خط کش محکم به دستم زد.بعدم مجبورم کرد برم از خونه دفترمو بیارم.من باچشم گریون‌زبون روزه راه افتادم.ساعت دو ظهر کوچه وخیابون از گرما پرنده پر نمیزد.تنها یه مسافت طولانی اومدم خونه.هرچی در زدم کسی باز نکرد.دوباره رفتم خونه مادربزرگم گفتم شاید اونجا باشن که الحمدالله بودند.تا دفتر را بردم مدرسه یک ساعت طول کشید.وقتی رسیدم معلم گفت از کجا معلوم.شاید الان نوشتی.خیلی طول کشید.یه کتک سیر ازش خوردم......از اتفاقات وسط راه نگفتم که مزاحم خیابون وخلوتی راه.از دویدن هام...از اشکام....از استرس وترسم..راه‌طولانی وگرما.....نمیدونم این جلادها چجوری استخدام شدن...وپدر ومادرها که انگار همیشه حق را به این ظالم ها میدادن...دوسال پیش دیدمش...گویا تازه یادش افتاده بود بره دکتر روان واعصاب

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

چقدر بد😔

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من که از دبستان تا پیش دانشگاهی بد بود آموزش و پرورش بدی داریم مدرسه بدرد نمیخوره من که بچه تهرانم دیگه شهرستانارو نمی‌دونم ولی من شنیدم همه جا همینه

از استراسای امتحانا هرشب از خاب میپرم

بیدار ک میشم کل بدنم بی حسه...کف دستام عرق کرده ..و واقعا نمیدونم چجوری به اون اموزش پرورش بفهمونم ک مدرسه به تنهایی به کل روحیات و زندگیم گند میزنه:))))

دارم با افسردگی مبارزه میکنم ؛ میشه اذیتم نکنید ؟ با منی که همه دنیام زیر دومتر خاکِ صحبت انگیزشی نکن .
تنبیه.خودکار لای انگشت .کلا جو روانی داشتن .

این روانی بچه ها را مینداخت کف کلاس...با مشت ولگد به جونشون می افتاد

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

بهش نگفتی خاطره تو،اره اونموقع جو علیه دانش اموزا بود و والدین و معلما تو یه تیم بودن ولی همونموقع هم بعضی معلما خوب بودن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

الهی عزیزم 🥺🥺

منم یه بار دفترم جا مونده بود  با مستخدم مدرسه منو فرستاد که دفترم بیارم 😑😤

الان خودم معلمم  الان دانش آموزان پادشاهن 🤦‍♀️🤣

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

اگه نماز نمیرفتی به زور توی راه روی مدرسه نگهت میداشتن جلوی. همه که بگن از نماز فرار کردی چقدر تحقیر میشدی   سر یه شاخه مو بیرون اومده از مقنعه یا کوتاهی مانتو هزار تا حرف تحقیر آمیز بهت میزدن معلم کلاس اول به بچه های کلاس اول با اون جثه ضیفشون خط کش چوبی روی دستشون میزد و......

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چه معلمی😐

اسم وفامیلش را یادمه...تازه بچه ها کشف کرده بودن قرص اعصاب میخوره...من نمیدونم چه اصراری بود این خانوم معلم بشه