بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم مهر ۲سال پیش رفتم. خیلی دلم میخواد برم زیارت آقا. هم باید بطلبه هم پول رفتنش رو جور کنه
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
ببخشید این حرف قدیمی ها بذار کنار میگه امام رضا بین همه فرق میذاره اینو بطلبه اونو نطلبه بی برنامگی ...
اصلا هم این حرفا قدیمی نیست ما دو بار راه افتادیم که بریم ی بار که ی اتفاق بدی افتاد که نرفتیم ی بار دیگه هم بچم مریض شد نشد بریم،،،پس این چیزا هنوزم راسته باید امام رضا بطلبه
من که دیگه اعتقاد ندارم بطلبه پول باشه بلند میشی میری فرودگاه بلیط میگیری میری بهترین هتل میری زیارتم میری. کلا همه چیز پول شده پول داشته باشی می تونی بری حج . ما که پول نداریم مشهدم نمی تونیم بریم. من دیگه اعتقاد ندارم خیلی ام دلخورم. شش ساله نرفتم.