2777
2789
نفس عمیق وقتی دردت میگیره خوبه بگو برات ماساژور بزارن یه گازهاییم بود برا من زدن خیلی خوب بود ارامش بود حدود چهارساعتشو من نفهمیدم چیشد
خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه من اینه ک اگه ماه اخر حسابی حسابی ورزشای لگن رو انجام بدی،سر بچه کاملا میاد پایین.دهانه رحم باز شه میپره بیرون.فک نکنم کسی ب اندازه من ورزش کرده باشه.برا همین مامای خودم میگف سر بچه در بهترین و پایینترین وضعبته.خیلی کم زور زدم
من سر بچه دومم یه قوطی خرما بردم همش وسط دردام میخوردم خیلییی بهم جون میداد عجیب نیرو بخش بود پرستارا هم میومدن میخوردن اخراش ولیاخرشآانقد دردم شدید بود زدم زیر گریه دیگه دکتر امده بود بغلم کرده بود هی میگفت تحمل کن تموم میشه ولی من کیسه ابمو اخر سر دکتر خودش پاره کرد شاید اگه زودر پاره شده بود انقد اذیت نمیشدم پونزده ساعت دردای شدید داشتم و دهانه رحمم بازنمیشد تمام مدت هم داشتم تو بیمارستان راه میرفتم تا اخرین لحظه راه میرفتم میخوابیدم دردم بیشتر میشد
خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
بچه ها راست میگن پیاده روی عالیه و ورزش من سر پسر اول اصلا راه نرفتم موقع زایمان بدجور پاره شدم از داخل و شاید بیست تا سیتا بخیه خوردم ولیسر دومی با اینکه تپل بود و دور سرش زیاد بود اصلا بخیه نخوردم دکترخودش میگفت ماهیچه هات کاملا اماده بود
خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
اره مریم جون خیلی درد ناک بود اها یه چیز دیگه هربار دردا شروع میشه پایین کمرتونو بگین یکی ماساژ بده دردش خیلی کم میشه