2777
2789
عنوان

با مردی که هیچ کار خونه ای انجام نمیده چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 33 پست
بگو بابا لطفا یه میز ناهارخوری لخرید بذاریم تو اشپزخونه.ما کمرامون صدا لولا در میده انقدر دولا و راس ...

دقیقا

ولی خب الان که تعطیله هم فرقی نداره این ۱۱ روز فقط کار کردم بدون هیچ سفری چیزی..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ولی خب الان که تعطیله هم فرقی نداره این ۱۱ روز فقط کار کردم بدون هیچ سفری چیزی..

دستت درد نکنه عزیزم.

اجرت پیش خدا محفوظه.

هم کمک به مادرت کردی هم پدر.

فقط میز رو حتما سفارش بده با زبون خوش‌.

حتی اگر نخواد بخره هم دوزاریش میفته مه سختتونه هم سفره رو بندازید هم جمع کنید

دقیقاا همینه منتظره تکون بخوریم فرمایشاتشو بگه

فقط بگم که از این فرصت که هنوز بازنشسته نشده استفاده کنید. تلاش کنید یه کاری هم برای بازنشستگیش دست و پا کنه. من مامانم میخواست جدا بشه. دوتا داداشم دارم که هرچی باباشون ریخته اونا جمع کردن دیگه ببین چه اوضاعی داریم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چ انتظاری داری من پدرم بخواد پاشه هم دوس ندارم بهرحال بزرگتره یک سفره پهن کردن کولاک نیست که دلم رضا ...

آره ولی نه همیشه 

خودم یوقتایی دوس دارم سفره میندازم و اینا 

ولی حتی از پریود بمیرم هم ی بار نمیگه بابا خوبی و... نهایت اینه پاشو ی نمک بیار🙂🤌🏻

آره ولی نه همیشه  خودم یوقتایی دوس دارم سفره میندازم و اینا  ولی حتی از پریود بمیرم هم ی ...

وای من خیلی حریم گذاشته بودم باورت میشه تو پریودی سارافن کوتاه داشتم تنم میکردم که یک وقت چیزی معلوم نباشه😅

کاش پدرم زنده بودوفقط دستورمیدادعین قبلنامادورش جمع میشدیم میخندیدیم براش چایی میبردم غذاشوبراش میبردم چه لذتی داشت واقعاالان نیست وجای خالیش همیشه خالیه جای بوسه زدن به دستان زحمتکشش واقعاخالیه پدری که بیرون زحمت کشیدتامابزرگ بشیم الان بخاهیم ازش توخونه هم واسمون کارکنه قدراین میوه های نایافتنی روبدونین که وقتی رفتن دیگه هیچکس جایش روبراتون پرنمیکنه

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری