2777
2789

اول بگم که منظورم بابامه...

فقط وقتی دوستای خودش و مامانش اینا بخوان بیان کار می‌کنه 

تو خونه اصلا تکون نمیخوره ینی الان که ماه رمضونه ولی قبلش سه وعده رو منو مامانم میاریم سفره پن میکنیم جم میکنم بعد اون وقتی غذاشو خورد میره رو مبل دراز می‌کشه 

تعطیلی میشه مرگ کنه انقد ک هیچ کاری نمیکنه حدقل تو شرایط عادی که صب تا شب سرکاره کمتر میبینمش 

ماه رمضون که بدترم میشه هیییچکار نمیکنه سفره افطار میارم پهن میکنم جم می‌کنم تکون نمیخوره انگار نه انگار بابا منم روزه بودم خب....

وقتی سرش تو گوشیه دیگه اصن انگار نه انگار منو مامانمم وجود داریم باید سیصد بار یچیزی بگی تا بشنوه... 

توروخدا بگید چیکار کنم دارم دیوانه میشم:)

این ادم دیگ درست بشو نیست سن اصلاحش گذشته حواست باشه خودت گیر همچین آدمی نیفتی 

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بابا لطفا یه میز ناهارخوری لخرید بذاریم تو اشپزخونه.ما کمرامون صدا لولا در میده انقدر دولا و راست شدیم.

و اینکه عزیزم بابات سرکار میرن؛بازم توقع داری تو خونه هم اندازه شما کار کنن؟

خب باید یه فرقی داشته باشه

بابای ماهم اینجوره با این تفاوت که بازنشسته است. دیابت داره و روزه نمیگیره بعد فکر کن سفره افطار پهن میکنی اول از همه میشینه و مدام هم میکه اینو بیار اونو بده. توی خونه هیچ کس جرات نداره از اتاقش بیاد بیرون یا از جاش پاشه چون یا باید اب بیاره یا وایی یا هرچیز دیگه ای.

خیلی صبوری میکنم چیزی نگم چون ازدواج کردم و وقتی میرم اونجا عصبی میشم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

این ادم دیگ درست بشو نیست سن اصلاحش گذشته حواست باشه خودت گیر همچین آدمی نیفتی 

اتفاقا مامانمم همیشه میگه 

میگه با یکی ازدواج کن که فک نکنه کار خونه زنونس کمک کنه و اینا.. بنده خدا پیر شده از دستش 

سالای اول ک بدترم بود از سرکار میومد میخوابید تا شام بعد شام هم ی چایی میخورد میخوابید...