2777
2789
عنوان

آخرای ماه هشتم هستم

420 بازدید | 23 پست

عید اومدم پیش مادرم اینا ،شهر دیگه... حالا بهم میگن تا آخر فروردین بمونم پیششون.. دسترسی هم به دکتر خودم ندارم.. اگه پیگیر دکتر و سونو و  ... نباشم مشکلی پیش میاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم آخراشم،افتادم تو تعطیلات۲۰روز خونه مامانم بودم جواب سونو رو گزاشتم بعد ۱۳ببرم

منم تا الان ۲۰ روز بودم.. حالا هم میگن بمون تا آخر فروردین.. ولی نگران دکتر و ... هستم.. فقط میدونم کلا یه سونوی دیگه باید انجام بدم ولی نمیدونم کی

نوار قلب چرا؟ منظورت چک کردن صدای قلبه؟ تا حالاش که نوار قلب ازم نخواستن. فقط یه بار اکو رفتم

هفته های اخر هر هفته لازمه

بچه جاش تنگ شده و احتمالخطروجود داره

من اگه ی روز دیرتر میرفتم خدا میدونه چ بلایی سر دخترم میومد از بس ضربانش افت می‌کرد ک اورژانسی بردنم سز

زایمانم حدودای ۲۰ اردیبهشت میشه. تا آخر فروردین برمیگردم

به اون تاریخ که نمیشه اکتفا کرد،. من دخترم 37 هفته به دنیا اومد، باید آمادگیشو داشته باشی از این به بعد

نمیدونم براچی... باتوخوبه همه چی!!  
منم تا الان ۲۰ روز بودم.. حالا هم میگن بمون تا آخر فروردین.. ولی نگران دکتر و ... هستم.. فقط میدونم ...

اخرین سونو چندهفته دادی؟

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔