2777
2789
عنوان

آخرای ماه هشتم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 23 پست
برا وزن بود؟اگه اره بگو چند بود منم همون هفته رفتم سونو گفتن کمه

آره. برا من ۱۸۰۰ زده بود که گفتن زیاده.. به ۳۲ هفته میخوره. یه کم هم قندم بالا بود،گفتن بخاطر این وزن گرفته

از اون موقع دارم متفورمین میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره. برا من ۱۸۰۰ زده بود که گفتن زیاده.. به ۳۲ هفته میخوره. یه کم هم قندم بالا بود،گفتن بخاطر این وز ...

ماشالله خوب بوده برامن۱۴۷۰بود گفت باید ۱۵۲۰باشه،انشالله سالم بدنیا بیان،سونو اخر برای چیه؟من فک کردم آخریه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
ماشالله خوب بوده برامن۱۴۷۰بود گفت باید ۱۵۲۰باشه،انشالله سالم بدنیا بیان،سونو اخر برای چیه؟من فک کردم ...

نمیدونم . دکتر من گفت یکی دیگه باید انجام بدی. فکر کنم آخراش باشه که دهانه رحم رو چک کنن

عزیزم این آقای باغیان که برای دیسک تو یه تاپیک گفته بودین 

واقعا خوبه؟ 

شوهر منم گفتن دیسک داره و به شدت درگیریم این روزا اگه خوبه ما هم بریم خدا خیرت بده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹🌹🌹🌹
عزیزم این آقای باغیان که برای دیسک تو یه تاپیک گفته بودین  واقعا خوبه؟  شوهر منم گفتن دی ...

والا برای ما که معجزه کرد.. مادر من دو سال درگیر بود و ماه های آخر کاملا زمینگیر.. یعنی با پتو جابجاش میکردیم. 

اینو بگم که خوب شدنش دو ماه طول کشید.. تموم کارایی که گفته بود انجام دادیم. ولی فقط یه جلسه اومد .. بعد اون ما دیگه یه مرهم استفاده میکردیم و یه سری ماساژهای جزیی که به من نشون داد. من شمارشو برات میزارم.. قبل رفتن حتما باهاش حرف بزنید و هماهنگ کنید.. مثلا مادر من ۳ روز اول نباید تکون میخورد... ببینید در مورد شما هم همینطوره.. اگه مشهد کسی رو ندارید فکر جا و مکان باشید

۰۹۱۵۳۱۴۰۵۸۹ 

والا برای ما که معجزه کرد.. مادر من دو سال درگیر بود و ماه های آخر کاملا زمینگیر.. یعنی با پتو جابجا ...

نه خودمون مشهد زندگی می‌کنیم فقط یخورده میترسم 

ممنون عزیزم❤️

والا برای ما که معجزه کرد.. مادر من دو سال درگیر بود و ماه های آخر کاملا زمینگیر.. یعنی با پتو جابجا ...

ببخشید اینقدر سوال میپرسم مادر شما دیسک داشتن یا سیاتیک؟ 

ببخشید اینقدر سوال میپرسم مادر شما دیسک داشتن یا سیاتیک؟ 

هم دیسک هم سیاتیک. دیسک مهره ۴ و ۵ داشت.. به ما گفت درد از همون نقطه رو به پایین میاد و از پنجه پا بیرون میره.. تو اون دو ماه هر روز درد پایین تر میومد و روزای آخر فقط انگشتای پاش درد میکرد و تموم.. اگه دستوراتش رو انجام بدید ان شاالله نتیجه میبینید. به ما یه مرهم زرده تخم مرغ و زردچوبه گفت که ما روزی دوبار از کمر تا ساق پای مادرم میمالیدیم... خودت حساب کن تو دو ماه چند تا تخم مرغ مصرف کردیم.. ولی هر روز انجام دادیم..