2777
2789
اصلا روانشناسی که دغدغه کمک ب مردم نداشته باشه تو کارش موفق نخواهد بود 

بله درسته 

منم منظورم حقیقتا توهین به روانشناسا نبود

اگه ازشون بدم می اومد که خودم نمی رفتم دنبال این رشته 

من بیشتر موضوع بحثم روابط عادی مردم بود اشتباه کردم اسم روانشناس رو آوردم مسیر بحثم به خطا رفت بیشتر دوست داشتم نظرات مردم رو درباره ی نبودن این حمایت گر های مردمی بدونم مثلا یه زمان روضه های خونگی بود تو همون مراسم که از دید یه عده مسخره بود مشکل ازدواج چند نفر حل می شد برای کسی که زندان بود گلریزون می کردن پول می ذاشتن جهیزیه ی دخترای جوون رو جور می کردن 

یا مثلا تو زور خونه 

من مشکلی با اتفاقات مدرن ندارم فقط می گم ای کاش این حمایت گر ها حذف نمی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم... البته این روزها رویکردها رو دارن باهم تلفیق هم می کنن که اثر گذارتر بشن  خیلی هم سخت ...

راستی یه سوال این درسته که کارگاه های آموزشی روانشناسی فقط تو تهران هست؟

فکر اون هایی که زیر نظر سازمان نظام باشه، دقیق اطلاع ندارم 

یه مدت مجازی می گذاشتین خودم خرج این کارگاه ها نکردم گفتم این چه کارگاهی میشه وقتی توش تجربه نباشه پس پول حروم کردنه ولی اگر واقعا معتبر و خوب بشناسم هر چقدر خرجش هم باشه میدم حتی شده چند میلیون 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

من با عمق حرفت موافقم می دونم چی می گی  مثلا تو همین روانشناسی پدر علم رشد روسو کسی که درباره ...

اینو برا اونایی بگو که خودشونو به نفهمی زدن 

البته احتمال زیاد نفهمه واقعا

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

می گذاشتن منظور بنده بود

بابت این غلط های املایی عذرخواهی می کنم 

عزیزم باافراد دارای شخصیت خودشیفته نمایشی چطور باید برخوردکرد؟ خیلی ممنونم که جواب میدی

خودم خارج از کار این روش رو باهاشون در پیش می گیرم : : آره حق با شماست، بله شما درست می فرمایید یا به جلب توجه شون واکنش تحسین و تایید نشون میدم ولی این موارد تو حال خوب شون موقتی هست و دوباره رفتارشون تکرار می کنن که برای خوب شدن نیاز به روان درمانی دارن و تو محل کار فعلا طرحواره درمانی کار می کنم ولی از همکاران شنیدم برای همه شون طرحواره جواب نمیده 

عزیزم باافراد دارای شخصیت خودشیفته نمایشی چطور باید برخوردکرد؟ خیلی ممنونم که جواب میدی

کتاب خلع س. لاح افراد خودشیفته هم همکاران معرفی کردن اما خودم هنوز نخوندمش