2777
2789
عنوان

لطفا نظرتون را بنویسین برام مهمه

174 بازدید | 21 پست

سلام.شوهرم تو گروه های مجازی خیلی راحته کلا خانم ها هم با بقیه خیلی راحتن از هر چیزی که فکر کنی صحبت میکنند حتی حرف های احساسی عاشقانه   جنسی در صورتی که اکثرا متاهل هستن نمیدونم من غیر عادی هستم زیادی سخت میگیرم یا دنیا عوض شده  اونا آنقدر راحتن که خانمه از یه شهر دیگه پاشده البته با خانواده اومده شهر ما برای شوهرم هم هدیه آورده .بابقیه قرار گذاشتن رفتن بیرون بدونه خانوادتون .شوهرم تنهایی رفته دیدنش اصلا نمیتونم درک کنم فقط هم میگه یه دوستی ساده است .شما خانم ها تو مجازی چطور رفتار میکنین میپسندی همچین چیزایی را یا خط قرمزی دارین

همیشه یادم باشه اگر رویایی برای خودم نداشته باشم نردبومی میشم برای رویای دیگران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا اکثرا ضد مرد هستن واهل این حرفا نیستن,جوونترامون فقط به قصد ازدواج رابطه دارن با پسرا

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

واااااای بفهمم شوهرم همچین شکری خورده پاره پورش میکنم تامام

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

عزیزم اگر برات مشکله خب با همسرت در میون بزار و بگو ک ازارت میده تا اون کارارو بزاره کنار هیچی حتی یه دوستی قوی یه برسه ب دوستی ساده ارزش نداره که زندگی شما بهم بخوره حتما پی این کارو بگیر و بگو که تو متاهلی و فرقی باید باشه بین شخص متاهل و مجرد!

مگه ازادی نمیخواستید اینم ازادی

چه ربطی داره این بی بند و باریه نه آزادی خواهشاً همه چیزو بهم ربط ندید

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
عزیزم اگر برات مشکله خب با همسرت در میون بزار و بگو ک ازارت میده تا اون کارارو بزاره کنار هیچی حتی ی ...

من خیلی باهاش صحبت کردم ولی همیشه هست به نظرم یه چیزایی هم تو جامعه عوض شده همش میگه من حساسم ولی باور کن من وقتی میبینم اصلا آرامش ندارم

مگه ازادی نمیخواستید اینم ازادی

عزیزم ربطی به آزادی ندارن این سبک زندگی  که من نمیپسندم