2777
2789
عنوان

خیلی نا امیدم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3694 بازدید | 125 پست

بهم گفت  که ببخشمش  منم بهش گفتم اگه  توو گذشته من همچین لکه ای بود چیکار میکردی  گفت  میبخشیدمت منم گفتم  خب توو گذشتم که همچین چیزی نیست ولی اجازه بده من یه مدت کوتاهی دوست پسر داشته باشم در حد  تماس تلفنی  بهم گفت با غیرتم بازی نکن  

در حسرت تپل شدن🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا رو سرم خراب شده   الان که بغلم میکنه همش  صحنه ای که  با یکی دیگه بوده میاد جلو چشمام اشکام خود به خود میریزه  توو گوشیشم  پیام با یه دختر دیدم که  حرفا زشتی بهش زده بود ولی تاریخ پیاما مال 1سال پیش بود قسم خورد که اینا مال قبل از آشنایی با من بوده قسم خورد که از وقتی با من عقد کرده  به سمت هیچ دختری نگاه نکرده  ولی دیگه قسماشم برام قسم نیست 😭😭😭

در حسرت تپل شدن🥺

اون شب که گریه میکردم کنارم بود  هر نیم ساعت یه بارم بهم میگفت گریه نکن   ولی من داشتم نابود میشدم   اون اصلا اشکش در نیومد  بهم گفت توو نمیدونی من از دورن داغونم  😢😢

در حسرت تپل شدن🥺

خیلی با خودم سبک و سنگین کردم  که ازش جدا شدم   دیدم خودکشی برام خیلی راحت تره ولی نمیتونم ازش جدا شدم    برا همین   دوباره باهاش  شروع کردم   اما الان اصلا بهش اعتماد ندارم ولی خیلی خیلی دوسشدارم 💔🥺

در حسرت تپل شدن🥺
فهمیدم قبلا هم  دوست دختر داشته هم مشروب میخورده  خیلی ناراحت شدم اخه خودم خیلی آدم  ...

حالا اون که گذشتشه الان چطوره بنظرت همچنان اینجور آدمیه؟

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
خیلی با خودم سبک و سنگین کردم  که ازش جدا شدم   دیدم خودکشی برام خیلی راحت تره ولی نم ...

عـــزیزم خیلی کودکانه فکر می‌کنی...ببین تو به خاطر یه سیگار کشیدنش نابود شدی.تو آدم معتقدی هستی ولی ایشون چارچوبی نداره تو زندگیش...با کسی که بهش اعتماد نداری نمیتونی خوشبخت بشی همیشه فکرت هرز میره من هر چی بگم گوش نمیدی و پای دوست داشتن رو وسط میکشی ولی خب رسالت من اینه چیزی که درسته رو بهت بگم 

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد. 
حالا اون که گذشتشه الان چطوره بنظرت همچنان اینجور آدمیه؟

نه  الان  ظاهرا خیلی خوبه  منو هم خیلی دوس داره   ولی من با اینکه خیلی دوسش دارم تصویر بدی ازش توو ذهنمه نمیتونم باهاش مثل قبل باشم 😢

در حسرت تپل شدن🥺