نه الان ظاهرا خیلی خوبه منو هم خیلی دوس داره ولی من با اینکه خیلی دوسش ...
سخت نگیر الان اکثرا اینجورین هر آدمی بالاخره یه گذشته ای داره اگه رفتاری رو دوس نداری باهاش حرف بزن کنارش بذاره اگه مشکل دیگه ای ندارین بنظر من اونقدرا سخت نگیری بهتره
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دنیا رو سرم خراب شده الان که بغلم میکنه همش صحنه ای که با یکی دیگه بوده میاد ...
عزیزم فکر میکنی آدمی که نماز بخونه و دستش به دختری نخورده باشه آدم خوبیه؟ اتفاقا همیشه اینجوری نیس. من ازدواج کردم کلا چهار ماه تونستم تحمل کنم طرف نماز میخوند به قول خودش اهل روزه و فلان، اما بعد ازدواج متوجه چشم شدیدا ناپاکش شدم شدیدا خسیس بود با وقاحت به من میگفت که من از دخترداییم خوشم میاد روی من عیبای الکی میذاشت شدیدا بی فرهنگ و شکاک بود. تو الان فقط باید شرایط حالتو نگاه کنی، گذشته تو گذشته میمونه درک میکنم که سخته ولی اگه الان دست از پا خطا نمیکنه درست نیس به خاطر گذشته ای که تو توش وجود نداشتی بخوای رابطتونو خراب کنی. از کجا معلوم از ایشون جدا شدی یه آدمی بیاد سمتت بدون هیچ گذشتهی بدی؟ از کجا معلوم اگه همچین آدمیم بیاد سمتت نگه که تو خودت قبلا عقد بودی گذشته داشتی؟
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...