2777
2789
عنوان

بهش میگم دلم بیرون میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 87 پست
💔من خیلیم مغرور بودم نمیتونستم واقعا خیلی سخت بود تا خودمو یکم عادت دادم مگ اینکارو بکنی 

منم مغرورم ولی اولای رابطه گفتم پیشت غرورمو میزارم کنار، اونم گف منم همینطور 

الان نوشته نمیرم خونه خاهرم منم گفتم مگه تو صاحب مجلسی ک حتماااا باید حضور داشته باشی

منم مغرورم ولی اولای رابطه گفتم پیشت غرورمو میزارم کنار، اونم گف منم همینطور  الان نوشته نمیرم ...

اه ببین اینجور ادما عوض نمیشن اصلا انگار نمیدونن ک اینکارشون اشتباهه ب خاطر همین هر چقدم بگی نمیشه ک نمیشه شوهر منم این اخلاق بدو داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن هنوز رسمی نشده، اقا بعد دوسال هنوز خودشو جموجور نکرده، الان نوشته خب خونه خاهرم نمیرم میام دنبالت ...

ببین اگر میخوای باهاش ادامه بدی کاری که بهت گفتم و بکن یه جوری میشه که خودش پیام میده بیا بریم بیرون خودت و نباید زیاد مایل نشون بدی باید بفهمه بدون اون میتونی بیرون بری خوش بگذرونی 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

اخه دلم نمیخاد ی شب برم بیرون دلم میخاد زود زود ببینمش اون هیییچ حسی نداره انگار

تارسمی نیستی تمومش کن وقتت صرف آدمای سمی نکن همیشه با کسی باش ک بتونه همیشه همراهت باشه مگه قراره چقدر عمر کنی؟؟؟؟خودت برو تنهایی خوش بگذرون لنگ آدما نباش آدما کاری باهات ندارن 

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

باشه  منم سرد میشم

فقط افراط نکن یه جوری رفتار نکن فکر کنه ناراحتی خونه خواهرش و بگو بره اگر کنجکاو شد چرا نظرت تغییر کرد بگو قرار با دوستام بریم سینما بعد اون موقع اصلا بهش پیام نده بهت قول میدم کل مهمونی فکرش درگیرت میشه کتاب زنان زیرک و بخون حتما رفتار درست و بهت یاد میده 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

خب درست تاپیک بزن ..میگی رسمی نشدی

همچین نوشتی با عصبانیت فکردم ۳ سال از عقدتون گذشته...چه متوقعی

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

خب درست تاپیک بزن ..میگی رسمی نشدی همچین نوشتی با عصبانیت فکردم ۳ سال از عقدتون گذشته...چه متوقعی

دوساله ب پاش نشستم خب

با بی پولیش 

ن هیچ کادویی ن هیچ تولدی هیچی

فقط درک کردم گفتم دستش تنگه

ما هنوز رسمی نشدیم... 

دیگه اونایی که رسمی ان.  ازاین مشکلات دارن 

شما که اصلا رسمی هم نیستی .بایه دعوا همه چی بینتون خدا نکرده  بهم خواهد خورد .و طرف مسئولیتی نخواهد داشت .

خوب وقتی مفت یه زن بدست آورده معلومه حوصلشو نداره