2777
2789
عنوان

بهش میگم دلم بیرون میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 87 پست
میخامم حرف بزنم سریع تند میشم.. 

یعنی عصبی میشی؟

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خسته شدم خوبه ک میفهمی منو دوساله امروز فردا میکنه  وقتاییم ک ناراحت میشم از اوضاع ، کل ...

من خیلی تلاش کردم ک درست کنم این اخلاقشو نمیدونم واقعا نمیشه عوضش کرد یا من نتونستم ب خاطر همین خودمو عوض کردم ک عذاب بیشتری نکشم حالا نگاش میکنم دلم میره ولی نزدیکش نمیشم تا خودش بیاد هعی چی بگم ...

اره

حالا خودتو کنترل کن ولی جدی و محکم باش وگرنه تو زندگی آینده ات اذیت میشی خودت

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
دیگه عصاب برام نمونده بخدا

هعی چی بگم نمیتونم کمکی بهت بکنم مال من ک درست نشد خیلیم عذابم داد ی بار مادر شوهرم گفت بیا بیا پیش خودم بشین دلم برات خون شد رفتی دو ساعته پیشش نشستی رفته تو گوشی 🥲🥲

نامزد یا دوست پسر اگر نامزدی که باید با هم برید خونه خواهرش اگر رلته فعلا رسمیش نکن این از اوناس که تنبله از خونه بیرون نمیره و نسبت بهت بی توجهه و بی درک یه چند روز پیام نده اگر پیام داد عادی جواب بده گفت کجایی بگو رفتم با دوستام بیرون گردش اگر گفت بیا فلان روز بریم بگو با خانوادم قرار برم یا جایی دعوتیم کارایی که گفتم و بکن شخصیت خودتم زیر سوال نبر دیگه بهش نگو خیلی بدم میاد به یکی بگی بیا بریم بیرون ناز کنه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

نامزد یا دوست پسر اگر نامزدی که باید با هم برید خونه خواهرش اگر رلته فعلا رسمیش نکن این از اوناس که ...

ن هنوز رسمی نشده، اقا بعد دوسال هنوز خودشو جموجور نکرده، الان نوشته خب خونه خاهرم نمیرم میام دنبالت منم نوشتم مگه تو صاحب مجلسی ک حتماااا باید حضور داشته باشی