2777
2789
عنوان

بهش میگم دلم بیرون میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 87 پست
دلم میخاد زود زود ببینمش اون اصن اینجوزی نیس چجوری مردا میتونن اینجوری باشن بخدا

حق داری عزیزم 

نمیدونم شاید از سر بی احساسی هم نباشه مثلا به خاطر این باشه که دغدغه بیشتری نسبت به ما دارن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک بر سرش عه

میدونم چقدر داری حرص میخوری منم همش حس میکردم پس ینی چی من دارم براش بال بال میزنم پس اون چرا اینجوریه دوسم نداره ینی هیچیم نمیتونسم بگم ب خاطر غرورم الان دیگ عادت کردم ولی خو چ عادتی سرد شدم مثل خودشم

اگه ایشون وقت بدن ب ما... 

این دفعه که وقت داد حتما بهش بگو ما قراره یه عمر باهم باشیم باید متقابلا احساس هم دیگه رو درک کنیم حتما بگو

دوری سردی میاره 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
دقیقا دقیقا

وقتی بهش چند باریم میگفتم انگار اصلا حرفمو نمیفهمید درک نمیکرد رفتار خودش براش خیلیم منطقی میومد منم همونجا حرف اخرمو زدم گفتم ی روزی میرسه منم میشم مثل تو اونموقع اگ اومدی گفتی چرا اینجوری شدی میگم بهت اونموقع درکم میکنی و الان دقیقا مث خودشم 

انشالله درست میشه کارش زودتر..‌ منم مثل تو رسمی نیستیم  فعلا من شرایطم اکی نیست به خاطر پدر و م ...

بخدا خسته شدم

خوبه ک میفهمی منو

دوساله امروز فردا میکنه 

وقتاییم ک ناراحت میشم از اوضاع ، کلا ول میکنه انگار ن انگار، میگم خب الان تو باید بیای ناز بکشی بگی درست میشه، میگه خب خودت باید بدونی

بابا چقد دیگه صبرکنم

کی میخاد درست شه شرایط 

انقد پنهونی رفت و امد نکنیم

نامزدا زیاد دوس دارن تنها باااشن چرا این میخواد تو جمع باشین😐 شاید خونوادش نمیخوان تنها باشین و ب ...

ن اتفاقا خونوادشم همش میگن دوتایی باشید مشکل از خودشه واقعا دیگ دیوونم کرده ما از وقتی نامزد کردیم ازدواج کردیم یه بارررررر  با هم نرفتیم مسافرت باورت میشه