2777
2789
عنوان

دلداری

203 بازدید | 6 پست

امروز عمه ی نامزدم برگه ی آزمایششو آورده بود که نتیجه رو براش بخونیم و فهمیدیم سرطان سارکوم بافت نرم داره و وقتی درباره ی این نوع سرطان تحقیق کردیم دیدیم نوشته خیلیا بعد پنج الی ده سال فوت میشن .شوهرم از وقتی فهمیده خیلی به هم ریخته چجوری دلداریش بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا سنی نداره ۲۰ سالشه🥺

عمه نامزدت بیست سالشه؟چه جوون😞

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اره این بنده خدا از همون بچگیش شانس نداشت همش سختی کشیده 

ناراحت شدم 😭😭

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚