خانوما من یه مشکلی دارم که خیلی اذیتم می کنه دیگه خسته شدم،همیشه ناراحتم و ذهنم درگیره؛مثلا وقتی دو نفر با هم دعوا میکنن یا بحثشون میشه نمیدونم چرا من عصبی میشم بدنم به لرزه میفته دست و پاهام بی حس و بی جون میشه تپش قلب میگیرم تا یه هفته حالم به هم میریزه😭دیگه دارم دیوونه میشم از این وضعیت اگه تجربه ای دارید لطفاً کمکم کنید
من ۲۹، مامانمم همینه، من فکر میکنم بخاطر ضعیف بودن، کلا من آدم احساساتی هستم مثلا وقتی میشنوم یه جوون میمیره که حتی نمیشناسم واقعا برای خانوادش غصه میخورم، و از ذهنم نمیره، دلم خیلی میسوزه برای دیگران، از دعوا میترسم ، ...
من ۲۹، مامانمم همینه، من فکر میکنم بخاطر ضعیف بودن، کلا من آدم احساساتی هستم مثلا وقتی میشنوم یه جوو ...
منم دقیقا مثل شماهستم تا یه مدت به هم میریزم همش حالت تهوع دارم میلم به غذا نمیکشه؛یا مثلا گوشی که زنگ میخوره یا زنگ خونه رو میزنن دستام شروع به لرزیدن میکنه قلبم تند میزنه
مثل خودمی دقیقا ، من کاملا عصبی میشم از صدای بلند، یادمه از سن پایین هم اینطوری بودم، یعنی داداشم که یه موقع هایی آهنگ رو زیاد میکرد من عصبی میشدم، تحملش و ندارم، الانم همینم انگار بهم اضطراب میده، اگر مشکت حل شد به منم بگو
مثل خودمی دقیقا ، من کاملا عصبی میشم از صدای بلند، یادمه از سن پایین هم اینطوری بودم، یعنی داداشم که ...
فکر نکنم این مشکل من حل بشه😢چون وقتی که۱۵سالم بود یه بار به خاطرش رفتم دکتر گفت به مرور زمان خوب میشه،الان چند سال میگذره ولی هیچ تغییر نکردم؛نمیدونم از اعصابمه یا افسردگیه😓
خوبه که تو این سن پیگیر شدی، من همش فکر میکردم طبیعیه و مدلمه، حتما همه این خصوصیاتت رو بنویس ، حساسیتت به صدای بلند، از جه سنی اینطوری بودی، بررسی اینکه کی تو خانوادت مثل تو هست، بعدش یه روانشناس خوب میدا کن برو پیشش