2777
2789
ما چندسال از زندگیمون‌گذشته اینجای زندگی‌حس‌دوتا دشمن ب همدیگه داریم‌هر ثانیه دارم‌عذاب‌میکشم واقعا ...

واقعا میدونم چی میگی

شوهر من از دور میبینم آرزوی خیلی هاست مثلا شرایطش

ولی من خیلی شبا با گریه میخوابیدم

بس که بلد نبودم زندگی رو

چشم و گوش بسته،بی تجربه و بی سیاست

الان خیلی خوب شدم الحمدلله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار کردی 

جلسه اول فقط مشکلاتمون رو گفتیم

من دغدغه هامو گفتم

همسرم گفت

منم چقدر ایراد داشتم اونم داشت

هرماه قرار شد یه ایراد رو کم کنیم تمرینی

یه خوبی بهش اضافه کنیم

دکتر مثلا میگفت،یه ماه سر هر چیزی خانمت رو بغل کن،نوازشش کن الکی الکی ،اولش میخندیدم به این چیزا،بعدش برامون جدی شده بود

خوشبحالت عزیزم.برا منم دعا کن

درست میشه بخدا

من تو هر امام زاده ای نذر میکردم

واقعا زندگیم به ظاهر بسیار شیک و لاکچری و زیبا بود

ولی درونش مثل بادوم تلخ،اما نمیخواستم خراب شدنش رو ببینم و از دستش بدم

خدا هم کمک میکنه

دکتر بما میگفت

احترام همدیگه رو نگهدارید جلوی جمع

کاری که من تو شوخیا اصلا نمیکردم

میگفت همدیگه رو تایید کنید جلوی بقیه حتی اگه موافق نیستید باهم

در صورتیه که من اصلا رعایت نمیکردم

اینا خیلی تاثیر داشت

درست میشه بخدا من تو هر امام زاده ای نذر میکردم واقعا زندگیم به ظاهر بسیار شیک و لاکچری و زیبا بود ...

قربون خدا برم ولی این ی یزیده دومی نداره.با همه قطع ارتباطه.مث زندونیم تو خونه.بهشم میگم میگه همینیم که هستم.ناراحتی بچها بزارو برو

ما روابط عاطفی مون خوب بودا

دائم هدیه،سفر،ابراز عشق و علاقه کلامی فیزیکی یا هرچی

ولی اصلا برام ارزش نداشت،چون دلم خون بود

صدبار بهش میگفتم تو عروسک ۵۰۰ تومنی نخر برام،اون لحظه که میخوای دعوا کنی سر چیز بیخود،بگو دعوا نمیکنم به جای عروسک ۵۰۰ تومنی،من خیییل خوشحال ترم اینطوری

بعد دکتر میگفت خب خیلی عالیه این فکر

قربون خدا برم ولی این ی یزیده دومی نداره.با همه قطع ارتباطه.مث زندونیم تو خونه.بهشم میگم میگه همینیم ...

ببین وقتی یه مشکلی خیلی عمیق شه آدم همه چی به زبون میاره ها

من از ترس اینکه همسرم بره بهم خیانت کنه به خواسته اش تن میدادم و اصلااا برام ارزش نداشت

گاهی بهم فشار میومد حتی تو دلم میگفتم اصلا بذار بره هر غلطی میکنه بکنه بهتر،منم خلاصم ازش

انقدر که بهم فشار میومداااا

تو هم به شوهرت بگو بیا بریم دکتر اصلا ایرادای منو بهم بفهمونه تو خوبی تو بی ایرادی

یه نصیحت دارم

اصلا اصلا حرف زندگی تون رو به مادر و پدر تون نزنید

اونا اصلا نمیتونن کمکی کن که هیچ تازه خطا هم میکنن

چون احساسی هستن چون بچه اشون رو تو فشار میبینن یه حرفی میزنن یه کاری میکنن که اوضاع بدترشه

بعدم دائم پیش خودشون میگن آخی بچه ام بیچاره شده بدبخت شده

ببین وقتی یه مشکلی خیلی عمیق شه آدم همه چی به زبون میاره ها من از ترس اینکه همسرم بره بهم خیانت کنه ...

بخدا بارها بهش گفتم میگه تو مشکل داری.میگم قبول مشکل از منه.حداقل بگو مشکلم چیع شاید خودم ندونم تا خودمو درس کنم.میکه ولم کن با با حوصله ندارم وسکوت میکنه دیگه

بخدا بارها بهش گفتم میگه تو مشکل داری.میگم قبول مشکل از منه.حداقل بگو مشکلم چیع شاید خودم ندونم تا خ ...

من ازین چله ها و ختم قرآن ها استفاده میکردم

چون واقعا شوهرم همین بود،همش میگفت باشه ول کن ول کن

اصلا نمیشد باهاش حرف زد،هربار حرف میزدیم میشد دعوا

ولی با دعا و قرآن قفل مغزش باز شد

یه نصیحت دارم اصلا اصلا حرف زندگی تون رو به مادر و پدر تون نزنید اونا اصلا نمیتونن کمکی کن که هیچ ...

الانم عروسی خواهرمه.میگه برو ولی بچها نمیزارم ببری.بدون اونا چجور برم.خانوادم خبر ندارن ایجور میگه.وگرنه دعوای بدی میشع.موندم چکار کنم.میگم خدایا یا معجژه کن درس بشع یا بمیرم دیگه نبینم ای روزارو

من ازین چله ها و ختم قرآن ها استفاده میکردم چون واقعا شوهرم همین بود،همش میگفت باشه ول کن ول کن اص ...

بخدا پارسال سر سفره عید ختم قران نذر کردم ب نیت اینکه درس بشه.اینقدر دعا وذکر میگم.میگم خدایا حداقل بخاطر بچهام ن بخاطر خودم ی معجزه کن 

الانم عروسی خواهرمه.میگه برو ولی بچها نمیزارم ببری.بدون اونا چجور برم.خانوادم خبر ندارن ایجور میگه.و ...

میدونم بخدا خیلی سخته

شوهر منم خیلی اذیت میکرد،عروسی خواهرم بود باید به زور میبردمش

مسافرت میرفتیم با خانواه ام دعوا راه مینداخت اونجا همه شاخ درمیاوردن

تو هم به زبون بگیرش بذار بیاد یکم یکم با مهربونی های کوچیک نرمش کن

بخدا پارسال سر سفره عید ختم قران نذر کردم ب نیت اینکه درس بشه.اینقدر دعا وذکر میگم.میگم خدایا حداقل ...

درست میشه حتما درست میشه

من انقدر زخم زبون شنیدم

بهم میگفتن پسر دختره رو بدبخت کردا

فلانی هم (یعنی شوهرم)خیلی بی اخلاقه ها ،واه واه خدا به داد زنش برسه

ولی من سوختم و ساختم دیگه

تازه یه ۲ ۳ ماهه به خودم اومدم بهتر شدم