2777
2789
نمیدونم دیگه موندم.فقط دعام کن بزاره این عروسیو برم ابروم نره

ان شاالله درست میشه 

به زبون نرمش کن

اصلا محبت زیادی بکن،هی تاییدش کن،هی بزرگش کن،بذار اون شاق غول تو ذهنش بشکنه،خودش راه میاد

شوهر هم اولا خودشو خیلی دست بالا میگرفت،فکر میرد بهترین شوهر دنیاست،بعدها کم کم میگفت آره منم فلان ایرادو دارم بهمان کارو کردم بد بوده....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منو شوهرم انگار دشمن همیم انقد رو حرفای هم حساسیم تا حرف میزنم میگه اه بس کن آرامش نزاشتی حوصله ندارم و فلان ..انقد عاااااشقم بود حد نداشت .‌خیلی عوض شده تحمل اینجوری بودنشو ندارم ..اصلا داد نمی‌زد توهین نمی‌کرد حالا تقی ب توقی تند میشه

من بهش میگفتم روزی یکبار بکو دوستم داری عادتت بشه چون قبلا همینجوری بودی .. مسخرم کرد گفت بزور تو نمیشه گفت باید ب دلم بیاد تا بگم و چقد تو این حرفایی و وقت مهر طلبی ..منم خودمو سنگ و سرد کردم 🥲

دوست خوبم میشه دعاهایی ک استفاده کردی برای اخلاق شوهرت رو ب منم بگی ..و اسم دکترت

من چله زیارت عاشورا داشتم

چله حدیث کسا

یس نذر میکردم برای پیامبر

آیه الکرسی خیلی میخونم

صدقه زیاد میدم

دکتر اختیاری

منو شوهرم انگار دشمن همیم انقد رو حرفای هم حساسیم تا حرف میزنم میگه اه بس کن آرامش نزاشتی حوصله ندار ...

ببین ماهم خیلی بد شده بودیم باهم

همه اش نقش بازی میکردیم که خیلی خوبیم مثلا

من تازه کلی ام تو خونه باباش کار میکردم و اونجا رو سامون میدادم

چون مادرش فوت شده،ولی اصلا به چشمش نمیومد

باورتون نمیشه من چقدر زحمت کشیدم تو این زندگی

من بهش میگفتم روزی یکبار بکو دوستم داری عادتت بشه چون قبلا همینجوری بودی .. مسخرم کرد گفت بزور تو نم ...

نمیدونم این مهرطلبی رو کی انداخته تو ذهن همه

نه آدم حالت آویزونی داشته باشه نه بی عاطفه باشه

اگر از شوهر و زن مهرطلب نباشیم از کی باشیم آخه

ببین سردی بدتره ها

من خودم خیلی سرد بودم از هر لحاظ  این خودش آفت زندگیه

نمیدونم این مهرطلبی رو کی انداخته تو ذهن همه نه آدم حالت آویزونی داشته باشه نه بی عاطفه باشه اگر ا ...

مشاوره احمقم بهش گفته زنت مهر طلبه بیشتر بهش توجه کن اینم افتاده تو دهنش ..خیلی دکتر مهمه..حیف پولی ک خرج این دکتره شد

مشاوره احمقم بهش گفته زنت مهر طلبه بیشتر بهش توجه کن اینم افتاده تو دهنش ..خیلی دکتر مهمه..حیف پولی ...

آره افکار و اخلاق و نحوه بیان مهمه

بعدم آدمم باید خودش همکاری کنه،واقعا دلش بخواد همه چی درست شه

منم با خانوادش خیلی مشکل دارم نیاز دارم حقو ببینه

ببین منم خیلی سر این موضوعات احساس ضعف داشتم

اینهمه زحمت میکشیدم هیچ جا دیده نمیشد

الان اگه زنگ بزنن بگن بیاید افطار،میگه بذارید ببینم خانمم حوصله شو داره یا نه.....

قبلا اصلا نظر نمیپرسید،حوصله داره نداره چیه 

خسته هست و یا نیست چیه

آره افکار و اخلاق و نحوه بیان مهمه بعدم آدمم باید خودش همکاری کنه،واقعا دلش بخواد همه چی درست شه

شوهر من ب شدت مغرور شده دوست دارم بمیره مثلا میگم ناراحتم کردی میگه کاری نکردم خودت همیشه ناراحتی بعد میگم همین دیگه خونسرد می‌گه اره همین

شوهر من ب شدت مغرور شده دوست دارم بمیره مثلا میگم ناراحتم کردی میگه کاری نکردم خودت همیشه ناراحتی بع ...

نمیدونم گاهی آدما اصلا انگار شیطون میره تو جلدشون

یا یه وقت آدمو چشم میزنن آدم ازین رو به اون رو میشه اخلاقش