فک میکنم افسرده شدم نمیدونم چرا اینطوریم بعضی وقتا انقد شادو سرزندم که حد نداره هی نیشم بازه یهو وسط خنده خوشی خوشحالی هرچی که حالمو خوب میکنه خیلی ناخوداآگاه نارحت میشم نه اینکه اتفاقی بیفته نه اصلا یهو کلا حالم عوض میشه فقط میخوام بشینم یه گوشه گریه کنم
تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه زمانی هم میرسه که هیچکی جز خودم برام اهمیت نداره
شاد و خرم
😕😕 نمیدونم چرا اینجوریم
تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم
امشب میخواستم برا همیشه این حسو تمومش کنم خداشاهده آخراش بود دیگه ینی تیغ رو دستم بود اگه یه ذره جرعت داشتم اون لعنتی و فشار میدادم الان راحت شده بودم بهترین فرصت بود خاک تو سرم کاش انقد ترسو نبودم