2777
2789

هفته ۳۵ بارداری ام از ساعت ۱۱ شب تا الان سه بار خوابیدم و هربار بخاطر درد پا یا ضعف پا بیدار شدم  هر یک دقیقه یکبار یه دردی میگیره که ناخودآگاه تکونش میدم و ناله‌مو درمیاره😢😢 نمیدونم متوجه میشید یا نه؟  

حالا سوالم اینه قرص استامینوفن ساده ندارم اما شربت استامینوفن کودکان دارم یه قاشق بخورم بنظرتون اصلا تاثیر میذاره؟

زهد ریایی،جهل مقدس...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کمی پادرد  دارم و هفته ٢۴ هستم شبا اذیت میکنه ...تو کتابی خوندم واسه کمبود فیبر هست..

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
سه هفته دیگه تحمل کنی تمومه بعد میگی خوشحال بارداری😁

عزیزم😁 آره احتمالا ۲ اردیبهشت تاریخ سزارین بزنم 

الانو چیکار کنم از بیخوابی چشمام درد میکنه و کم کم دارم سردرد هم میشم

زهد ریایی،جهل مقدس...

این درد پا

اره به اصطلاح قنج میره

منم اینجورم

رفتم دکتر بهم گفت هر روزی یه موز بخور

خوردم بهتر شدم

احتملا ویتامین د و کلسیم مت هم کمه

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇
این درد پا اره به اصطلاح قنج میره منم اینجورم رفتم دکتر بهم گفت هر روزی یه موز بخور خوردم بهتر ش ...

اره منیزیم دردهای بدنی رو خوب می‌کنه کیوی هم سرشار از منیزمه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
این درد پا اره به اصطلاح قنج میره منم اینجورم رفتم دکتر بهم گفت هر روزی یه موز بخور خوردم بهتر ش ...

آره امروز و دیروز کلسیم و دی رو یادم رفت بخورم ولی زینک و آهن و خوردم

زهد ریایی،جهل مقدس...