2777
2789
عنوان

موندم توگه😪😪

132 بازدید | 11 پست

همین الان فهمیدم شوهرم بازنی که دوسال پیش بهم خیانت کردبازم رابطه دارن 

دوسال پیش انقدقسم وآیه آوردکه دیگه ازاین کارانمیکنه گفت بمون نوکرت میشم آبرومونبرواقعاداغون شدم اون سال ولی الان زیادبرام مهم نیس یانمیدونم شایدکاری ازم ساخته نیست راحت بایه پرینت میتونم طلاق بگیرم اون زنه هم که متعله(انقداعصابم خورده هرچه قدرفک میکنم که متعلودرس بنویسم یادم نمیادپس خواهشاگیرندین)میشناسمش میتونم زنگیشونابودکنم

میتونم برم اداره ای که شوهرم قراره ترفیع بگیره آبروشوببرم که کارش جورنشه 

میتونم کارتاشوخالی کنم 

ولی فکربچه هام داره دیونم میکنه چون ن راه برگشتی هست ن راه فرارازاین زندگی نکبت نمیدونم کدوم کاردرسته اگه بخوام انجام بدم😔😔

اخیی نازی واقعا موقعیتت سخته 

فقط میتونم از خدا بخوام کمکت کنه یه راهی جلو پات بذاره زندگیت سرو سامون بگیره

بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم/نكند فرق به حالم.../چه براني چه بخواني.../چه به اوجم برساني ،چه به خاكم برساني.../نه من آنم كه برنجم ،نه تو آني كه براني.../نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم /نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي/در اگر باز نگردد نروم باز به جايي.../پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي/كس به غير از تو نخواهم/چه بخواهي چه نخواهي/باز كن در كه به جز اين خانه مرا نيست پناهي .....((خواجه عبدالله انصاري))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخیی نازی واقعا موقعیتت سخته  فقط میتونم از خدا بخوام کمکت کنه یه راهی جلو پات بذاره زندگیت سر ...

مرسی عزیزم راه که خیلی زیاده ولی من توان هیچکدونوندارم چون همشون ختم میشن به جدایی من ازبچه هام واین دردبزرگتریه

چرا فقط ب بچه هات فک میکنی ؟ مگه خودت انسان نیستی ؟ اصلا همون  بچه هات گناه ندارن کنار همچین آ ...

میدونی من یه آدم باتجربه ی افسرده ی سست شدم هیچیم برنمیگرده عقب که بخوام درستش کنم فقط دوس دارم اوناخوشحال باشن چون من ب این دنیاآوردمشون ن باخواست خودشون نبوده نمیخوام هیچ تجربه ی تلخی داشته باشن

میدونی من یه آدم باتجربه ی افسرده ی سست شدم هیچیم برنمیگرده عقب که بخوام درستش کنم فقط دوس دارم اونا ...

ب خدا اشتباه میکنی 

وقتی ک بزرگ بشن و شرایط تو رو ببین از هر تلخی واسشون تلخ تره 

من تجربش کردم اگر مادرم سوخت منم پا ب پای اون سوختم 

اگه میخوای بمونی سعی کن فقط و فقط خوشحال باشی 

هرچیزی یا هرکاری ک حالتو خوب میکنه رو انجام بده 

درسته اون صدمه روحی ک دیدی  اون زندگی ک با هزارتا امید و آرزو ساختی و خراب شده اون اعتماد از دست رفته یا حس مزخرف و بد الانت هیچوقت با هیچی جبران نمیشه 

ولی خودتو نباز خودتو جمع و جور کن نذار بچه هات بفهمن چون اگه وا بدی و ب قول خودت بشی ی  آدم افسرده و سست و ماتم زده همون بلا ها سر اوناهم میاد 

امیدوارم این روزا رو بگذرونی

در ضمن یکی از شیرین ترین حس های دنیا حسی ک موقع انتقام بهت دست میده نذار کسی ک انقد راحت از اعتمادت سو استفاده کرد راحت قسر دربره