میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از طرفی هیچراهی جز سازش ندارم نمیدونم چیکار کنم میکم تحویلش نگیرم خرم نمیفهمم باز میرم گاها سمتش
دودقیقه گوشی دستم باشه کل زیروروگوشیموچکمیکنه دیشب از ساعت۴تا۶صبح داشت گوشیم وچکمیکردمچون من سرسحر بیدارشدم منتظر اذان بودم دودقیقه گوشی دستم گرفتم اونخواب بود بیدارشد دید دستم ازمگرفت ۲ساعت زیروروش وچککرد حتی تعدا مخاطبینم ومیشمارهذاز تعدادی ک مشخص کرده بیشتر نشه
انقدر خستم نفسم سخت میاد
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من طاقت دیدنشو ندارم .انگار تازه چشمام باز شده تا الان خرید نمی کردم عین بدبختها دنبال حراج می گشتم الان پول دستمه بابام و داداشامو اینا عیدی دادن بهم همیشه ازم میگرفت این دفعه رو ندادم دوتا لباس گرفتم همش میگه نکنه بازم خرید داری از کی یاد گرفتی همش دنبال این چیزایی حالم ازش بهم میخوره عین یه آشغاله
من زندگیم خیلی خوبه بعد ۳ سال و نیم بهش رسیدم اخلاقش خوبه و دوستش دارم ولی من خودم اخلاقم بده مثلا ...
همیشه خوب و خوش باشید
بنظرمن خود شوهر خیلی مهم ترهه تا مادرش ,مادرش تا ابد نیست همیشه هم کنارت نیست اما شوهرت هست
میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤