2777
2789
عنوان

کیا رابطه خوبی باهمسرشون ندارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 77 پست
مامان بابام  مامانم دوشیفت میره سرکار فراموش کنه اصلا شوهر داره خسته میاد خونه شام بعدم خواب ب ...

خو این چجور زندگیه.

یعنی واقعا انقد هزینه ها زیاده تو شهرشما؟؟؟

راست گفتن هر آدمی نون دلشو میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطوری باز بهترهه تا همش جلوی چشم باشه☹️

باورت میشه بخدا اللن اومدم سایت همین تاپیک‌و‌بزنم😔😔😔

نمیدونمددیگه‌خسته شدم 

دلم‌ازادی میخواد دلم‌رهایی میخواد زندگی‌با مرد شکاک‌بد پیرت میکنه 

از طرفی هیچ‌راهی جز سازش ندارم نمیدونم چیکار کنم میکم تحویلش نگیرم خرم نمیفهمم باز میرم گاها سمتش 

دودقیقه گوشی دستم باشه کل زیرو‌رو‌گوشیم‌و‌چک‌میکنه دیشب از ساعت۴تا۶صبح‌ داشت گوشیم و‌چک‌میکردم‌چون من سرسحر بیدارشدم منتظر اذان بودم دودقیقه گوشی دستم گرفتم اون‌خواب بود بیدارشد دید دستم ازم‌گرفت ۲ساعت زیرو‌روش و‌چک‌کرد حتی تعدا مخاطبینم و‌میشمارهذاز تعدادی ک مشخص کرده بیشتر نشه

انقدر خستم نفسم سخت میاد

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خو این چجور زندگیه. یعنی واقعا انقد هزینه ها زیاده تو شهرشما؟؟؟

مامانم به خاطر پول نمیره مامان بابام همو دوست ندارن مامانم تو خونه باشه افسردگی میگیره همش دعوا کتک میشه واسه همین میره سرکار به قول خودش اینجوری نمیره تو فکر خرابکاری های بابام شرایط مال ما خوبه خداروشکر 

خدایا دستمُ بگیر🍀
ماهم دائم درحال دعواییم  دوتا آدم متفاوت زیر یه سقف هر روز میگم چ لشتباهی کردم کاش بمیرم از دس ...

خدانکنه،وای ما اصن همو نمیفهمیم بچه بودم دیر فهمیدم فک میکردم همه زنوشوهرا همینن😭😭😭

من طاقت دیدنشو ندارم .انگار تازه چشمام باز شده تا الان خرید نمی کردم عین بدبختها دنبال حراج می گشتم الان پول دستمه بابام و داداشامو اینا عیدی دادن بهم همیشه ازم میگرفت این دفعه رو ندادم دوتا لباس گرفتم همش میگه نکنه بازم خرید داری از کی یاد گرفتی همش دنبال این چیزایی حالم ازش بهم میخوره عین یه آشغاله

من زندگیم خیلی خوبه بعد ۳ سال و نیم بهش رسیدم اخلاقش خوبه و دوستش دارم ولی من خودم اخلاقم بده مثلا ...

همیشه خوب و خوش باشید

بنظرمن خود شوهر خیلی مهم ترهه تا مادرش ,مادرش تا ابد نیست همیشه هم کنارت نیست اما شوهرت هست

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
ماهم دائم درحال دعواییم  دوتا آدم متفاوت زیر یه سقف هر روز میگم چ لشتباهی کردم کاش بمیرم از دس ...

ماهم هروز دعواییم آبرومون توساختمون رفته،بچهام نمیزارن برم😒بدتررررین شوهرتو دنیا خداشاهده خدانصیب من کرد🤧هزاران عیب داره

خوبه  ک بت میگه جوابشو بده پس کم نیار همیشه با خانواده شوهر سلیطه بازی در بیار تا ازت حساب ببرن ...

اره میگه جواب بده 

حتی گفت بهت بی احترامی کنه دیگه خونه شون نمیریم

بدبختی عقدم و داریم خونه میسازیم 

یه سال دیگه باید تحمل کنم

و اصلا ادم زبون داری نیستم 

حتی به شوخی نمیتونم حرفی بزنم

دو تا جاری دیگه هم دارم اصلا باهاش رفت و امد ندارن 

یک تو تا ابد♥️♾  #آرامش_قلبم ♡حُسینم♡