2777
2789
عنوان

بچه ها خوابم نمیاد بیاید بازی💜

234 بازدید | 41 پست

#چالشش😌💜

میرید پیوی عشقتون فابتون رل/تون جاس فرند وپارتنرهرچیی ک دوس دارین 😁❤️

میگین:امروز یکی و دیدم خیلی شبیهت بود تازه اداتم در میااورد 😐😳

بعد جوابش میگین 

عگسشو گرفتم بفرستم برات بعد عکس ماه میدین بهشش😪

از واکنشش شات میدین 😪🖇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منی که کسی رو ندارمم🫠🫠

اسمان چشم او،آیینه کیست/ آن که چون آیینه با من روبرو بود/  درد و نفرین ،درد ونفرین بر سفر باد/ سرنوشت این جدایی دست اوبود/ ای شکسته خاطر من، ارغوانت شادمان باااد/ ای دلت خورشید خندان، نو بهارت ارغوان باد/

حوصله ندارم فیلتر‌ روشن کنم 😐🔪

Army💜 دلی ام 🐣i live because I can’t die … min yongi  اهنگ های مورد علاقه ام ✨like crazy & face off & letter & set me free & blue and grey & stay alive & magic shop & alone. & best of me & fake love & black swan & let go & mice drop & lie & promise & butterfly. & winter bear  & sweet night & … و تمام اهنگ های bts💜🙃

کنارم خوابه نمیتونم پیام بدم بیدارش کنم ؟😜

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

شوهرم ادم نی..‌

گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل..    https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70