2777
2789
عنوان

قهرتون چقدر طول میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 27 پست
مگه پیش هم نیستین که منتظر پیامی؟

نه گفتم ک از هم دوریم 

من خونه پدرمم اون ماموریت 

قرار بود چهارشنبه هفته بعدبیاد دنبالمون 

ولی من احتمالا نرم دیگه خسته شدم بابد تکلیفم روشن بشه باهاش

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

ماقهرمون اینجوریه ک باهم حرف میزنیم اماسرد ومثلاناراحتیم ازهم اما اصلا نشده قترکنیم حرف نزنیم  

مثلا شام درس میکنم نگاش نمیکنم میگم اگ گشنته بیا بخور اونم هیچی نمیگه میاد میخوره و ی تشکر یخ میکنه😂😂

نودرصد مواقع هم یهو خندمون میگیره تموم میشه میره

ی مواقعی هم یادمون میره قهربودیم😂😂

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماقهرمون اینجوریه ک باهم حرف میزنیم اماسرد ومثلاناراحتیم ازهم اما اصلا نشده قترکنیم حرف نزنیم   ...

ماهم همیشه همینطور بودیم وقتی پیش هم بودیم از هم دورم بودیمم اینقدر طول نمیکشید 

حتی دلش برا بچه هاشم تنگ نشده یعنی😔

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
ماهم همیشه همینطور بودیم وقتی پیش هم بودیم از هم دورم بودیمم اینقدر طول نمیکشید  حتی دلش برا ب ...

شاید مشغله داره مگ میشه دلش تنگ نشه

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂

عزیزم تو این دعوا شما شروع کننده بودین چرا انتظار دارین شوهرتون جواب پس بده بجای مادرش یا بخاطر شما با مادرش قطع رابطه کنع؟

مادرش زنگ زد حرف ناجور زد تو همون موقع پشت تلفن جواب می‌دادی تو خوشت میاد شوهرت بخاطر رفتار یکی دیگه تورو مدام سرزنش کنه؟

دلداریتم که داده و‌ گفته گوش نکن این حرفا باد هواست اگه زندگیتو دوس داری خودت جواب هر کسی که پارو از گلیمش درازتر می‌کنه بده و‌شوهرتو درگیر نکن

عزیزم تو این دعوا شما شروع کننده بودین چرا انتظار دارین شوهرتون جواب پس بده بجای مادرش یا بخاطر شما ...

عزیزم ۸ساله اسن موضوعات ادامه داره 

بخدا ذره ای برامن مهم نیستن اسن شوهرمه ک باعث میشه برام مهم بشن 

مثلا شب عید درمیاد میگه منکه دل مرده ام عیدم کجا بود چون برادرش بمن بی احترامی کرده و قطع رابطه ایم 

خانوادش اصلا از من خوششون نمیاد چون همسن دخترا خواهرای شوهرم هستن و منو با اونا مقایسه میکنن اگه اونا مشکل براشون پیش میاد میگن خوشبحاله اینکه تورفاهه دخترامانه 

اصلا چشم دیدنمو ندارن😔بخدا نکفتم بهشون توهین کن میگم بهشون بگو مشکلتون چیه خب؟بگید تا حلش کنیم 

میگه نه من نمیگم 

خب خواهرم تومدااام بهتون توهین کنن خوشت میاد و شوهرتم بگه با هواست؟و ارتباط داشته باشه وهر مناسبتی رو برتون زهرمار کنه؟😔😔

عزیزم ۸ساله اسن موضوعات ادامه داره  بخدا ذره ای برامن مهم نیستن اسن شوهرمه ک باعث میشه برام مه ...

من حرف می‌شنوم و خودم جواب میدم اصلا هم به شوهرم گلگی نمیکنم 

برادرشوعرم زبونش از صدتا مادرشوهر تلخ تره جواب میدم هر چی بگه

من حرف می‌شنوم و خودم جواب میدم اصلا هم به شوهرم گلگی نمیکنم  برادرشوعرم زبونش از صدتا مادرشوه ...

خب جواب که میدی بعد نمیره به شوهرت بگع عصبانیش کنه 

شوهرت باهات بحث کنه؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
خب جواب که میدی بعد نمیره به شوهرت بگع عصبانیش کنه  شوهرت باهات بحث کنه؟

نه بره چی بگه وقتی خودش شروع کرده 

خداروشکر مادر شوهرم آرومه اما خاله و یه برادر شوهرم خیلی حرف مفت میزنن منم همون لحظه به شوخی با با لحن خودشون جواب میدم 

نه بره چی بگه وقتی خودش شروع کرده  خداروشکر مادر شوهرم آرومه اما خاله و یه برادر شوهرم خیلی حر ...

چه خوب ..من یه خواهر شوهر دارم خیلی پر میکنه برادراشو 

اگه خودش یه چیزی بگه من جوابش بدم میره به شوهرم میگه  پرش میکنه ولی حرف خودشو هیچی حساب نمیکنه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
چه خوب ..من یه خواهر شوهر دارم خیلی پر میکنه برادراشو  اگه خودش یه چیزی بگه من جوابش بدم می ...

خوب توام بگو تو جواب این حرفش اینو گفتم 

به خواهر شوهرت بگو مشکلی داری به خودم بگو داداشت رو درگیر نکن نمیخوام اذیت بشه 

خوب توام بگو تو جواب این حرفش اینو گفتم  به خواهر شوهرت بگو مشکلی داری به خودم بگو داداشت رو د ...

حالا که سر یه مشت حرفت خاله زنکی دوتا زن فضول زندگیم به هن ریخت ۶ ماه قهریم🙂

اتفاقا تو بحثا به خواهر شوهرمم همینو گفتم هیچی نگف سکوت کرد ...  ...من ۱۸ سالم  اون ۳۸