2777
2789
عنوان

کیا تونستن چندین سال با دوس پسرشون بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 101 پست

چند سال دوست بودن که خوب نیست دیگه حداقل بعد یه سال باید تکلیف مشخص بشه نه حداقل دو سال نه دیگه بیشتر 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنش ؟ بالای ۳۵ ؟

امسال میشه ۳۰ قصد داریم مهاجرت کنیم ولی خب یه تایمیم باید برای من بذاره خسته شدم از بی توجهیاش بهشم چیزی بگم حس آویزون بودن بهم دست میده 

نمیدونم اینجا چی بنویسم🤷🏻‍♀️
ن من و اون اهل ازدواج نیستم خونواده منم با اینکه محدودم نمیکنن ولی قدیمی فک میکنن مجبورم بهشون نگم

خو اگ ب فکر ازدواج نیستی براچی میخوایش؟؟؟؟

چ نفعی برات داره

راست گفتن هر آدمی نون دلشو میخوره
اگه طرف مقابلت همش در حال کار کردن باشه و تایم کمی برات بذاره عادیه؟ 

عادی که نیست که من غر میزنم ولی زیاد پیش اومده بخاطر تایم کاریش دیرتر پیداش شده یا کمتر بوده منم به هر زبونی گفتم بیشتر وقت بذار با غر با زبون خوش یا وقتی حالش خوب بوده توضیح دادم که ادم باید برای رابطش وقت بذاره و...

🌸💕

خو اگ ب فکر ازدواج نیستی براچی میخوایش؟؟؟؟ چ نفعی برات داره

راستش من ازدواج سفید میخوام منتهی تو ایران جوابگو نیست میخوایم مهاجرت کنیم 

امسال میشه ۳۰ قصد داریم مهاجرت کنیم ولی خب یه تایمیم باید برای من بذاره خسته شدم از بی توجهیاش بهشم ...

ببخشید   ولی انگار  الویتش  چیز دیگه ای هست   یا اینکه از شما خاطر جمع هست  پیگیرتون نیست 

معجزهءعشق اتفاق افتاد 
عادی که نیست که من غر میزنم ولی زیاد پیش اومده بخاطر تایم کاریش دیرتر پیداش شده یا کمتر بوده منم به ...

اونم به حرفت گوش کرده؟ من سعی میکنم با زبون خوش بگم حس نکنه اویزونشم

خو اگ ب فکر ازدواج نیستی براچی میخوایش؟؟؟؟ چ نفعی برات داره

شما چرا همه چیو تو ازدواج میبینی الان هر کی ازدواج کرده خوشبخته؟؟؟با چند نفر میتونی تحت نظر خانواده اشنا شی ؟اصلا اگه کسی فازش ازدواجه فقط وارد دوستی نباید بشه دوستی یعنی اشنایی شناخت ایجاد حس عاشق شدن دوست داشتن و در اخر به ثمر رسوندنش و ازدواج کردن.

ولی این مدل که شما هی روش اصرار داری یعنی یه دختری که لنگه شوهره و منتظره فقط سریع همه چیو جدی کنه 

که اینجوری ده سال منتظر شو تا یه نفر در خونتون رو بزنه !

🌸💕

ببخشید   ولی انگار  الویتش  چیز دیگه ای هست   یا اینکه از شما خاطر جمع هست  ...

امروز نرفت سرکار گفتم بیا بیشتر امروز وقت بگذرونیم قول داد بهم پی ام بده ولی تا الان هیچ پیامی نداده خسته شدم بخدا چجوری بهش بفهمونم نمیخوام دعوا بشه حوصله دعوا ندارم

شده باهم تو طول رفاقت و دوستی سرد شید طولانی مدت و بازاوکی شده باشید

من آره ولی شوهرم اصلا خیلی پیگیر بود البته ک فامیل بودنمون هم بی تاثبر نبود اون ۲سالی هم ک گفتم صرف مخ زدن کرد ۲سال فقط میخواست ازم جواب بله بگیره ودر نهایت موفق شد.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...