با نهایت احترام برا خودت ارزش قائل نبودی ک اینکاروکردی .ارزون و مفت خودتو تقدیم کردی بهش
چرا از اون نظرم نگاه نمیکنید ک پسره خودشو مفت تقدیم دختره کرده؟ چرا فقط دخترا رو درنظر میگیرید؟ بس کنید این تفکرات جنسیت زدرو من ارزشم رو تو چیز دیگه ای میبینم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی راحت درباره کات کردن حرف میزنی میدونی چقدر آسیب روحی داره؟ باز توی طلاق آدم یسری حق و حقوق می ...
تو ازدواج ایرانی درسته تو مهریه داری نفقه داری ولی یه سری حقوقا هم ازت گرفته میشه چرا من بخوام از حق طبیعیم محروم بشم و فقط به مهریه بسنده کنم ؟ پس از دوطرف درنظر بگیرید ن از یه طرف
کلا آدم درست تاحالا سر راهم نبوده حتی خاستگارامم توی تحقیق آدمای خ ر ا ب درمیان اون آرامش و اعتمادی ...
البته بستگی به اون ذهنیتیم ک داری هست اگه همه مردا رو مثل خیلی از زنا و دخترای اینجا خراب و هوسباز ببینی همونم جذب میکنی پس عزیزم اینو به یاد داشته باش آدما متفاوتن اگرم کسی پیدا نشد اصلا ناراحت نشو برات مهم نباشه حتما ک همه نباید ازدواج کنن ک از زندگی لذت ببر
خودتو بذار جلوش ینی چی چه طرز حرف زدنه؟ مگه من کالام خودمو بذارم جلوش؟ اینکه کسی طرز فکرش با شما متفاوت باشه سبک زندگیش متفاوت باشه دلیل بر اینه ک آیندش تباهه؟