2777
2789
عنوان

کیا تونستن چندین سال با دوس پسرشون بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 101 پست

من طولانی ترین رابطم ۵ماه بود

بعد از اون همش یه هفته ای بود

بعدم که اخریشون منو اذیت کرد و بهم دست درازی کرد😓

دیگه میخوام منتظر قسمتم باشم و خاستگار سنتی هرچند دوست ندارم☹

با نهایت احترام برا خودت ارزش قائل نبودی ک اینکاروکردی .ارزون و مفت خودتو تقدیم کردی بهش

چرا از اون نظرم نگاه نمیکنید ک پسره خودشو مفت تقدیم دختره کرده؟ چرا فقط دخترا رو درنظر میگیرید؟ بس کنید این تفکرات جنسیت زدرو من ارزشم رو تو چیز دیگه ای میبینم  

نمیدونم اینجا چی بنویسم🤷🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو مثلا تو کجای ازدواجی ک من قبولش دارم این برابری نیس .اونیو ک گیر میده و اجازه میخواد ازت بدون شکا ...

ت ازدواج ایرانی یه زن حتی برای بیرون رفتنشم از مرد اجازه بگیره مرد اراده کنه باید زن هر جا باشه نیازشون برطرف کنه در صورتی ک این چیزا دوطرفست 

خیلی راحت درباره کات کردن حرف میزنی میدونی چقدر آسیب روحی داره؟ باز توی طلاق آدم یسری حق و حقوق می ...

تو ازدواج ایرانی درسته تو مهریه داری نفقه داری ولی یه سری حقوقا هم ازت گرفته میشه چرا من بخوام از حق طبیعیم محروم بشم و فقط به مهریه بسنده کنم ؟ پس از دوطرف درنظر بگیرید ن از یه طرف

من طولانی ترین رابطم ۵ماه بود بعد از اون همش یه هفته ای بود بعدم که اخریشون منو اذیت کرد و بهم دست ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم 💔 حواست به خودت باشه سعی کن حتما طرفتو بشناسی💋

عزیزم خیلی ناراحت شدم 💔 حواست به خودت باشه سعی کن حتما طرفتو بشناسی💋

کلا آدم درست تاحالا سر راهم نبوده حتی خاستگارامم توی تحقیق آدمای خ ر ا ب درمیان

اون آرامش و اعتمادی که از یه مرد میخواستم خیلی برام دور از دسترس شده

چرا از اون نظرم نگاه نمیکنید ک پسره خودشو مفت تقدیم دختره کرده؟ چرا فقط دخترا رو درنظر میگیرید؟ بس ک ...

خو برو هی خودتو بزار جلوش آیندتومیبینم

راست گفتن هر آدمی نون دلشو میخوره
کلا آدم درست تاحالا سر راهم نبوده حتی خاستگارامم توی تحقیق آدمای خ ر ا ب درمیان اون آرامش و اعتمادی ...

البته بستگی به اون ذهنیتیم ک داری هست اگه همه مردا رو مثل خیلی از زنا و دخترای اینجا خراب و هوسباز ببینی همونم جذب میکنی پس عزیزم اینو به یاد داشته باش آدما متفاوتن اگرم کسی پیدا نشد اصلا ناراحت نشو برات مهم نباشه حتما ک همه نباید ازدواج کنن ک از زندگی لذت ببر

خو برو هی خودتو بزار جلوش آیندتومیبینم

خودتو بذار جلوش ینی چی چه طرز حرف زدنه؟ مگه من کالام خودمو بذارم جلوش؟ اینکه کسی طرز فکرش با شما متفاوت باشه سبک زندگیش متفاوت باشه دلیل بر اینه ک آیندش تباهه؟ 

خودتو بذار جلوش ینی چی چه طرز حرف زدنه؟ مگه من کالام خودمو بذارم جلوش؟ اینکه کسی طرز فکرش با شما متف ...

من عذر میخوام بابت حرفم.

انشاءلله موفق باشین .

خدانگهدارتون

راست گفتن هر آدمی نون دلشو میخوره