2777
2789
عنوان

کیا تونستن چندین سال با دوس پسرشون بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دقیقا چهار ساله دوستیم 

حالا چشم نزنم مثل روز اولیم برای هم هرگز برای هم تکراری نشدیم هر روز عاشق تر میشیم 

دعوا داریما ولی خب 

الان تمام تلاشمون اینه وضع مالی رو اوکی کنیم بیاد خواستگاری 

دعا کنید زود جور بشه همه چی🥺😍

🌸💕

من کلا یه بار رفتم تو این ۲۱ سال که اونم یه ماه و نیم بیشتر طول نکشید واقعا نمیدونم بقیه چطور به سال میکشه😐😂

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
اره خیلی دوسش دارم  اوهوم  من ۲۳ اون ۲۵

خوشبخت بشین 

آخه خودم حس می کنم نتونم کسی رو واقعا دوس داشته باشم ولی اینطوری هم نیستم که دوس نداشته باشم وارد رابطه بسم ولی از اعتماد کردن می ترسم 💔

کم کم   بهم عادت میکنید  وقتی بیشتر از یکسال بگذره  

مشکل اینجاست درسته زیاد کار داره ولی اصلا براش مهم نیست بهش پیام بدم یا ن دیگه تو منطقی بودن شورشو دراورده

نمیدونم اینجا چی بنویسم🤷🏻‍♀️
خوشبخت بشین  آخه خودم حس می کنم نتونم کسی رو واقعا دوس داشته باشم ولی اینطوری هم نیستم که دوس ...

ممنون عزیزم 

ادمش پیدا بشه خودش کاری میکنه بهش اعتماد کنی و اعتمادتو جلب میکنه 

امیدوارم فقط ادم درستشو پیدا کنی 🙂

همه خانواده ها جنبه فهمیدنشو ندارن

فهمیدن چی چرا تفره بریم مکه خانواده ای هس ک بده بچشو بخاد اون پسرم اگ‌مردونکی سرش بشه اپل میاد خاستگاری میکه مردومردونه از دخترتون خوشم اومده نمیخام ب خودمو ب شما خیامت کنم اجازه بدین چن وقت معاشرت کنیم اگ جور بودیم ک ازدواج اگرم بهم نخوردیم ک ازدواج نمیکنیم

راست گفتن هر آدمی نون دلشو میخوره
ما دقیقا چهار ساله دوستیم  حالا چشم نزنم مثل روز اولیم برای هم هرگز برای هم تکراری نشدیم هر رو ...

اگه طرف مقابلت همش در حال کار کردن باشه و تایم کمی برات بذاره عادیه؟ 

نمیدونم اینجا چی بنویسم🤷🏻‍♀️