2777
2789

کسی ک ب لباسی ک خیلی کوتاه نیست و حتی رنگ لاک و رژ گیر میده و اگر یکی نگاهتون کنه تا چند ماه بعد یادشه و اعصابش خورد میشع 😭

کسی که مسافرت بری ناراحت میشه ک چجوری بدون اون میتونی خوش بگذرونی 😭

هرکدوم این دو موردو انجام بدی اعصاب خوردی درست میکنه

سخته کنار اومدن 

اگر دختر استقلال طلب هستی تحملش سخت

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐خب روت حساسه و دوست دارههه چرا باید سمی باشههه بابا خداتو شکر کن بعدشم اگ دوست نداشت اصلا واسش مهمون نبود بدوم اون کجا میری تو تا میتونی اعتمادش جلب کن ک کمتر گیر بده

دوست مامانم شوهرش قبل عروسی اوکی بودشا دقیقا روز عروسیش فهمید شوهرش اینجوریه گفت کنار میام

الان حتی حق آرایشگاه تنها رفتنم نداره. میگه تو تنهایی میری بیرون خودتو به مردای دیگه نشون بدی

😐😐😐😐خب روت حساسه و دوست دارههه چرا باید سمی باشههه بابا خداتو شکر کن بعدشم اگ دوست نداشت اصلا وا ...

یعنی چی دوست داره ؟ ببین با منطق جور در میاد ؟ این افراد مریض هستن باید درمان بشن این افکار غلط رو بریزین دور لطفا

یعنی چی دوست داره ؟ ببین با منطق جور در میاد ؟ این افراد مریض هستن باید درمان بشن این افکار غلط رو ب ...

فکرشون خراب هست درسته ولی خب آیا اگ واسش مهم نبودی اینارو میگفت؟!

یعنی چی دوست داره ؟ ببین با منطق جور در میاد ؟ این افراد مریض هستن باید درمان بشن این افکار غلط رو ب ...

واقعا دوست داشتن متفاوته 

من آدمی نیستم ک بد بگردم.   خیلللیی عادی ام باشه لباسام باز اگ حواسم نباشع باد بزنه برع کنار قاطی میکنه بعد میگ از دوس داشتنه نمیخوام کسی نگات کنه