عزیزم پسرمن زردیش ۲۲ بود که میگفتن به ۲۳ برسه باید خونش عوض کنن یه ماه داشت تا اخر یه دکتر یه قرص داد سفید که گفت مخصوص تشنجه تنها فایدش زردی رومیاره پایین..تا پنج شب یک چهارم قرص با شیرم حل کیکردم میدادم حوب شد...دخترمم زردیش ۱۷ بود که با قطره بیلی روبین اومد پایین و خوب شد
عالیه من پسرم زردی داشت خودم شیر نداشتم و انقد افسرده بودم راضی نمیشدم شیرخشک بدم بچه همش گرسنه بود آخر یه شب بستری شد و دکتر گفت شیرخشک بده باز نره بالا
بچه من ۱۲ بود اصلا نکفتن بستری 😶 حتی دستگاهم نگفتن بگیر 😶 چرا تو نی نی سایت همه با ۶ و ۷ میگن بست ...
من امروز بردمش دوتا بیمارستان دولتی نزدیک خونمون قبول نکردن بستریش کنن گفتن زیر۸نمیکنیم دقیقن مثل حرف شما ...ولی بیمارستان خودمون یجوری سفت و سخت گرفت ترسیدیم .... بچه تون رو دولتی زایمان کردید یا خصوصی بودشما ؟
فکر میکنم خصوصیا برا پول بیشترشونه من ک خیلی ترسیدم اگر داشتم مجبوری ترخیصش نمیکردم &nb ...
من مثه چی میترسیدم هر روز یا یه روز درمیون چام ازمایشگاه بود هی ازمایش میدادم بعد به ۶ و ۷ رسید دکتر گفت خوبه دیگه ولش کرد برای همین موندم چرا اینجا میگن بستری نکنه دکترش بی خیال بود
میگن ماه آخر بارداری مادر گرمیجات نخوره ،عرق کاسنی بخوره،ولی من با اینکا را هم بچه هام زردی گرفتن دکتر گفت زردی ناشی از شیر مادره مال بچه های من وتاحدودی هم به گروه خونی مربوطه انگار
نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
چرا واقعا سخته ولی من چون بچه اخرم و شهر غریبم سختتره خیلیااز هم تختیام مادرشون جوانتر بود خیلی بهتر بود وضعشون من ک واقعا اذیت شدم ،بلندشدن و نشستن و اینا تایمدت واقعا مکافاته