2777
2789
عنوان

زایمان و زردی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 47 پست
من مثه چی میترسیدم هر روز یا یه روز درمیون چام ازمایشگاه بود هی ازمایش میدادم بعد به ۶  و ۷ رسی ...

واقعا الکی ادمو نگران میکنن من کل هزینه عملم ۸تومن شد بعد خیال داشتن همون اندازم برا زردی بدم   

تو سوژه ی خنده مایی نه رقیبمون   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زردیش خیلی بالا نیست . بدنش رو مدام با عرق شاتره و کاسنی بشور . بهش ترنجبین بده بخوره ‌. از عطاری بخ ...

ترنجبین و خودم بخورم یا بچه ؟

اکر به زردی احمیت داده نشه میتونه اسیب به پرده گوش بشه  و در نتیجه ناشنوایی من یکی از بیمارام ...

وای چ وحشتناک    من از لحظه تولد تا ازمایشش درحد دوسه قطره شیر داشتم ممکنه بخاطر اون بوده باشه و شیر بخوره  ازمایش جدید بیاد پایین 

[QUOTE=282545260]عزیزم  پسرمن زردیش ۲۲ بود که میگفتن به ۲۳ برسه باید خونش عوض کنن یه ماه داشت تا اخر یه دکتر یه ...[/QUOTبمونن برات گلم کلی امیدوارم کردی 

عالیه من پسرم زردی داشت خودم شیر نداشتم و انقد افسرده بودم راضی نمیشدم شیرخشک بدم بچه همش گرسنه بود ...

چقد الان حس اونموقع تو درک میکنم واقعا دارم افسرده میشم منم

عزیزم کل هزینه بیمارستانت با یک شب بستری چقدر شد؟

ببخش گلم الان دیدم پیامتو 

بیمارستانم سیدالشهدا بود هزینش قبل عمل گفتن حدود ده تومنی درمیاد ولی ۸ تومن شد ازاد چون خودم اختیاری سزارین درخواست دادم  سرویس و غدا دهی و ایناشم بد نبود کلا بی دردسر بود اگر این زردی نبود