2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نميدونم ب منم بگيد

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

سمت این چیزا نرو موجودات غیرارگانیک میچسبن به هاله ات از انرژیت تغذیه میکنن اولش جواب میده اما بعد ی ...

شما میدونی مثلا چجوری چیزی رو جذب کنم😶

عضو گروه بنفش💜💜وزن اولیه :۹۳/وزن هدف:۸۰

یا ودود 

هزار و یک مرتبه بگو

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

بزار شماره جاریمو بهت بدم.چون به شوهرش بگه پاشو بزن تو گوش همه نه نمیگه هرکاری هم بکنه شوهرش نه نمیگه حتی گاهی تو نشستن رعایت نمیکنه بد میشینه فاقش پیداهست سینه اش بیرون میفته .اگر به شوهرش بگه خونه خواهرت نرو نمیره با اینکه خواهرشو۶رم کاری به کار زنبرادرها نداره خلاصه چیز عجیبیه.ببخشید اینو میگم تحصیلاتش نهم.تو روستا بزرگ شده چاقه خیلی و پوست خرابی داره.

یه مدت شما به حرفش باش، با عجله یه چیزی رو تحمیل نکن بهش

مثل رفیق مشورت کنید، آخر سر تصمیم درست بگیر

مثلا اول بگو حرفت تو تا فلان جا درسته ولی من حس میکنم اینجور میشه به فلان دلیل

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه