2777
2789
عنوان

عجیب ترین عکسی که تا الان دیدم😂+عکس 🚫توجه توجه🚫 خطر پارگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا بدوزمت😆

بیا بدوز

ؒ﷽‌جٖؒهٖؒنٖؒمٖؒ خٖؒاٖؒلٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ تٖؒمٖؒاٖؒمٖؒ شٖؒیٖؒاٖؒطٖؒیٖؒنٖؒ اٖؒیٖؒنٖؒجٖؒاٖؒ هٖؒسٖؒتٖؒنٖؒـٖؒבٖٖؒؒ﷽‌(کراشم  رو کره ای جماعت♡⛓️:)
خیلی اوضاع حیطه😂

بدجور محل کار مامانم هم همینه همش دوربین بعد غیر از دوربین خود رئیس و شوهرش هم میان اونجا وایسادن باورت نمیشه بعضی وقتا که نیستن هم زنگ میزنن به مامانم میگن تو کارتو کن ما هن گوش میدیم  

خدایا دستمُ بگیر🍀

با سلام و درود🌹

خانم حیدری هستم محقق، درمانگر و مشاور ارشد بین الملل

من با استفاده از مزاج شناسی و زبانشناشی👅 بیماریهایی که درگیر و تا شش ماه آینده مستعدش هستی رو تشخیص میدم و درصورت تمایل با اصلاح مزاج ، اصلاح سبک زندگی،اصلاح تغذیه به صورت کاملا گیاهی  درمان میکنم💪😍

تخصص من👇

🍁افزایش وزن

🍁کاهش وزن

🍁کبدچرب

🍁اختلالات تیروئید

🍁بیماریهای خونی

🍁بیماریهای گوارشی(نفخ، رفلاکس، یبوست، ترش، پرخوری عصبی)

🍁میگرن

🍁افسردگی، استرس، اضطراب

🍁پوست و مو

🍁ناباروری

🍁زودانزالی

🍁پروستات

🍁فیبر و کیست

🍁تقویت سیستم ایمنی بدن

🍁پاکسازی رحم و رفع بیماریهای بانوان

https://rubika.ir/joing/DHCJCHIB0RMGDHNNSVJHPSTVJAHVAGDP

بدجور محل کار مامانم هم همینه همش دوربین بعد غیر از دوربین خود رئیس و شوهرش هم میان اونجا وایسادن با ...

یا پشمای پشمک حاج عبدالله

ؒ﷽‌جٖؒهٖؒنٖؒمٖؒ خٖؒاٖؒلٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ تٖؒمٖؒاٖؒمٖؒ شٖؒیٖؒاٖؒطٖؒیٖؒنٖؒ اٖؒیٖؒنٖؒجٖؒاٖؒ هٖؒسٖؒتٖؒنٖؒـٖؒבٖٖؒؒ﷽‌(کراشم  رو کره ای جماعت♡⛓️:)

این بیشتر مخصوص ازمایشگاه هاست . تو مدارسم داخل دسشوییها که نصب نکردن فقط دید برن داخل دستشویی و بیان بیرون و دستاشونو بشورن دارن. احتمالا می خواببین اصلا دستاشونو می شورن یا نه. بعدم تو بعضی مدارس دخترا معتاد تو دستشویی مواد میکشن

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!