2777
2789
عنوان

شوهرم راضی شده حق طلاق بده بهم، ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 5058 بازدید | 168 پست
عزیزم قبول کن بعدشم سریع برو طلاقتو بگیر راحت 

براچی اون مهریه حقشه اگ مرده بیاره حق طلاقو بی مهریه بده پس این مرد میخواد طلاق بده دنبال بهونس

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این وکالت در طلاقو معمولا اقایون در ازای مهریه میدن حالا اگه ایشون شیطنتی داشته دگ نباید چیزی در ازاش بخواد این نظر منه البته. یا نصفشو یکسومشو ببخش نه انقدر زیاد حتما محضری انجام بدیااا 

Life is too short to not enjoy

اره بابا قبول کن 

سکه زیاد تو مهریه به درد نمیخوره 

کسی رو میشناسم که سه ساله طرف طلاقش نمیده و فقط زجرش میده 

حق و بگیرو خودتو راحت کن بعدا

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

اصلااصلااصلا مهریه تو نبخش...میترسه بتونی خیانتشو ثابت کنی تاراحت بدون مهریه طلاق بگیری....بزار هم زیر دین مهریه باشه هم بترسه از خیانت کردن....

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

میری دفتر اسناد و یهو میبینی الکی الکی کل مهریه ات رو بخشیدی

منم این حق رو گرفتم و از سرایدار دفتر اسناد بگیر تا همه ی کارمندان و تا سر دفتر،هر ننه قمری شوهرم رو یه گوشه میکشوند بهش میگفت خریت نکن این وکالت رو نده به زنت(البته من هیچ بخشی از مهریه رو نبخشیدم)

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

تو قانون مااگر شوهر خونه رو بنامت بزنه میتونه پس بگیره بهش میگن حبه 

مگر این که داخل یه قرارداد نوشته شده باشه در ازای انقدر پول خانه فروخته شده به خانم والا راحت پس میگیره

در ضمن مردی که بده مهریه ببخش معلومه میخواد به غلطی بکنه من از قانون اگاهم قبول نکن بزن دهنشو سرویس کن

عکس نتی و از هم محلیت تشخیص ندادی اون موقع؟؟؟؟

به من گفت بچه ها توی گروه فرستادن، خود به خود توی گوشیم سیو شده

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     goftino.com/c/QSL5Nk

اگرخیانت رواطمینان داری خبرنه. چون خونه که بنامه ودیگه ازدست مردخارجه اون بااین کاراگرتوکارخیانت باشه 100تاسکه جلومیفته

برای خوشبخت بودن به هیچ چیزنیازنیست!!!! جزبه نفهمیدن!!!! پس تامیتوانی خرباش تاخوش باشی🙄🙄

در ضمن اگر قرار داد خرید نداری خونه رو بزن به نام مثلا مادرت بعد با یک قرارداد سوری با یه مبلغ کم دوباره بخرش بزن به نام خودت اینجوری یه دست میگرده نمی تونه پس بگیره

نه اینکارو نکن اگر فردا روزی خدایی نکرده باز بخواد خیانت کنه دردسرش نیست میکنه بعد میگه برو طلاق بگیر بدون مهر میری طلاق میگیری ب ریشتم میخنده خونه رو میزنه ب نام کس دیگه ای

اشنامون خیلی پست بود به زنش خیانت کرد تریلی داشتن ب نام زنه بود موقع ک درخواست اومد دم خونش هرطوری شد ماشین تریلی زد ب نام پدرش تو دادگاه گفت مال پدرمه این نگا کنین ب اسم پدرمه زنه خودش کفش برد بعدشم الکی طلاقش داد 

مهریه بهتر خونه نیست ولی اینو بدون اکثراً مردی ک بخواد خیانت کنه کار هیچ حق طلاقی نداره شوهرت بگیر تو دستت تهدیدش کن ولی حق طلاق بنظرم راهش نیست اگر هم میخوای بگیرش خیالت راحت شه نصفش بیشتر نبخش

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭