2777
2789
عنوان

گوشی خواهر کوچیکم توروخدا بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 114 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیشو برا یه مدت ازش بگیر شمارهه رو نابود کن اگه ننوشته باشه

والا نمیدونم اینارو از کجا درآورده گفته ۱۵ سال دیگه بیا 

شمارشو حفظه با تلفن خونه داشت بهش زنگ میزد

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

😑😑😑

ولش خودش میگه که بچه هس دیگه از چیزایی ک خودش حساب میبره نسخه میپیچه 😁🤣🤣

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
🤣🤣🤣🤣🤣نمی‌دونم چرا خندم گرفت.. چ کوچولو هستن . ۱۵سال خیلی ها یعنی وقتی ۲۸سالش شد .رو‌چ حسابی گ ...

😄😄😄

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

وای چرا همه اینطور شدن؟ کتک؟ لو دادن؟ من تجربه دارم استارتر واقعا اگ اینکارارو کنی نه تنها خواهرتو ب ...

من خودم تو سن بلوغ بودم و الانم دیگه آخراشه 

همش با مامانم دعوا دارم که چرا بهتر نریده بهم یاد کاری که کردم میوفتم میخوام سرم و بکوبم به دیوار 

حالا همچین چیزیم نبوده 

بهترین کار اینه که گوشی و ازش بگیرن حالا خود دانید 

چیزی ندارم بگم 🤦🏻‍♀️اگر تونستی بزن تو گوشش بگو تا پانزده سال دیگه صد جور از این پسر بهتر میاد سراغ ...

اره والا این خیلی بچس خاهر من🤣

از گوشیش شماره اش بلاک کن بعد پاک کن  کلاس نهمم یه پسرع منو اینطور تهدید کرد که رگم میزنم اگه ...

من نگران درسشم باید باهاش صحبت کنم 

دقیقا منم دارم میخندم آخه بچه خواهرت ۲۵ سالشه نمیدونه رل جیه بعد تو ....🤣🤣🤣

ب نظرم باید چهارچوب براش تعیین کنی بهش بگی فهمیدم ولی خوبه ک عاقلی و میدونی سنت برا رل و اینچیزا کمه و باید یکم بزرگتر شی چون این روزا باید مشغلت چیزای دیگه باشه خوبه ک درک میکنی ولی دلم میخاد از کل رابطتتون خبردار شم بعد ک فهمیدی در چ وضعیتیه کمکش کن ک درست مدیریت کنه

😄😄😄

اگه کاری نکنی پسرا خیلیی کثافت شدن فیلم ها ... میفرسته اخرش معتاد به خودارضایی 

باید از الان  جلوی رابطه با پسرو گرف /:

اگه پسره کلاس راهنمایی راحت میشه ترسوند

من دوستم ت ابتدایی سر فیلم ها ... که رلش میفرستاد معتاد به خودارضایی شد حواست بهش باشه

اخی عشقای نوجوانی    باهاش به عنوان یه دوست پایه حرف بزن

اره مامانم بفهمه دعوا میشه خودم باهاش حرف میزنم

اره والا این خیلی بچس خاهر من🤣

بهترین نظر همون سرزمین عجایب داده درست میگه باید یهکازی کنی ک خواهرت خودش بیاد سمتت و بهت بگه و بهت اعتماد کنه....تواین سن زود میان سمت آدم بجه ها

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕