2777
2789
عنوان

گوشی خواهر کوچیکم توروخدا بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 114 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از گوشیش شماره اش بلاک کن

بعد پاک کن 

کلاس نهمم یه پسرع منو اینطور تهدید کرد که رگم میزنم اگه رل نزنس خداروشکر مامانم فهمید

گوشیم گرف 

دعوامم کرد

داداشم به پسزه زنگ فوش داد

کلا رف😑

سلام هیچ کاری،من به عنوان یه خواهر کوچیک تر بااینکه سنم زیاد و مناسبه خیلی بدم میاد که خواهرم تو مسائل احساسیم دخالت کنه و میکرد تا جایی که دیگ رد دادم از دستش.الان سنش واقعا حساسه و خیلییی ممکنه ناراحت شه،بگی کارت اشتباهه مطمئن باش بدتر میره سمتش

از گوشیش شماره اش بلاک کن بعد پاک کن  کلاس نهمم یه پسرع منو اینطور تهدید کرد که رگم میزنم اگه ...

شماره پسرم بردار   اگه شوهر داری بگو بهش زنگ بزنه که داداشم تهدید کنه  ولش میکنه

ولی تنها کار اینه بجای پشت کردن بهش و عصبی شدن بخوای احساساتش رو درک کنی ینی بهش بگی که درک میکنی طوری کنارش باشی که همه چیو بتونه بهت بگه و اون پسر حالا هرکی که هس ازش خدایی نکرده سو استفاده ای نکنه 

به حدی کتکش بزن که خون بالا بیاره تهدیدش کن به بابات میگی (دوس داشتی میتونی به مامانت بگی کنترلش کنه و حواسش باشه ) میتونید یه چند وقتی هم گوشی و ازش بگیرید که شاید درست بشه (میتونی هم برینی به پسره ) حالا هر کدوم خودت خواستی 

ببین من از خواهرت بزرگترم خب هیچ وقت نباید تو این مسائل دوستانه رفتار کرد 

ببخشید خندم گرفت 😂😂😂

دقیقا منم دارم میخندم آخه بچه خواهرت ۲۵ سالشه نمیدونه رل جیه بعد تو ....🤣🤣🤣

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

وای یادش بخیر 

شیطووون🤣😁

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بنظرم با یه روانشناس صحبت کنید که چجوری برخورد کنین چون سنش کمه و خشونت چیزیو حل نمیکنه فقط ازتون دور میشه 

باید راه درست رو پیش بگیرید و نذارید الان فکرش بره به سمت این چیزا چون خیلی کم سن هستش و زود گول میخورن ازش ناراحت نشو فقط شماره پسره رو بردار از گوشیشم پاکش کن و بلاکش کن ولی خب باید با خودشم حرف بزنی که دیگه باهاش حرف نزنه

وای چرا همه اینطور شدن؟ کتک؟ لو دادن؟ من تجربه دارم استارتر واقعا اگ اینکارارو کنی نه تنها خواهرتو برای همیشه از دست میدی و دیگ ازت متنفر میشه بلکه از هر راهی استفاده میکنه بره سمت اون پسر.چون توی سن بلوغههه چرا درک نمیکنید

پانزده سال دیگه صبرکن 🤣🤣 بعدبگو ...خدا این بچه از کجا اینارو در آورده آخه پانزده سال دیگه بیا😁

🤣🤣😂😂😂

هیچ کاری نمیشه کردی بشینی ب نصیحت و سرزنش بذاره تو گوششون نمیره یه دوره ی حساسی و داره میگذرونه فقط بگو بهش ک فهمیدی پ اینا با خواهرت رفیق باش تا درمورد کاراش خبر داشته باشی و راهنماییش کنی 

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

دقیقا منم دارم میخندم آخه بچه خواهرت ۲۵ سالشه نمیدونه رل جیه بعد تو ....🤣🤣🤣

ولی به نظرم از بین از پیشنهادهایی که دادم اینا بهتره : 

۱ برینی به پسره 

۲ گوشی و ازش بگیرید تا بزرگ شه عقلش بیاد سر جاش