2777
2789
عنوان

سوال راجب لوبیای قورمه سبزی🤭😑

200 بازدید | 15 پست

سلام 😬🌸

کدبانوها یه سوال داشتم،من اولین بارمه قورمه سبزی میخوام درست کنم میشه بگید لوبیاش رو باید چیکار کنم

اول باید خیسش داد بعد جدا پختش 

یا کلا نباید خیسش داد فقط باید پختش؟😑

راستی لوبیایی که باهاش دارم درست میکنم لوبیا قرمزه

دیشب خیسش دادم اشتباه کردم؟

من از یروز قبل خیس میکنم بعد با گوشتم میزارم بپزه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من لوبیا قرمز و چیتی و قاطی میکنم خیس میکنم جدا هم نمیپزم چون غلطت خورشت به لوبیاس. بعد ساعت ۱۱ شب چند پیاز بزرگ و اسیاب میکنم با گوشت تفت میدم ادویه میزنم سبزیشم تفت میدم ۱۲ میزارم بپزه تا ۱۲ ظهر

روانشناسی کودک

نه اشتباه نکردی وقتی پیاز و تفت دادی گوشت و بریز و با هم یه تفت بده زردچوبه رو که اضافه کردی لوبیات و بریز و اب و هم اضافه کن

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن
عه مرسی،پس وقتی خیس میکنید دیگه جدا نمیذاری بپزه؟

نه عزیزم درسته بعضیا جدا مزارن بپزه آخر سر اضاف میکنن بنظر من با گوشت بپزه خوشمزه تره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!