2777
2789

سلام برادرم ۲۵ سالشه دنبال یه دختر خوبه ما با خانواده عموم سر بحث کردنای مادرامون با هم ارتباط نداشتیم و نداریم چند ساله  برادرم هم دخترشونو میخواد به خود دختره پی داده

بهش گفت تو بچه ای و از این حرفا جواب نه داد ولی برادرم از سرش بیرون نمیره چیکار کنه ب نظرتون درسته کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا تاپیک نزنی در مورد داداش بهتره😐 من خودم زدم دهنمو صاف کردن، با خواهر شوهر اینجا مشکل دارن خیلیا(شما هم بهتره دنبال دخترای دیگه باشید واسش مطمئن باشید تو بقیه چشش یکیو میگیره بالاخره)

اگه الان بخواد ک نمیتونی قانعش کنی،ولش کن خودش بعدا ب حرفت میرسه ،مثل من

میترسم دوباره بره بهش پیام بده دردسر بشه عمومم خیلی لجبازه نمیدونم منم دوس دارم دختر عمومو بگیره دست خودش نیست عاسق شده

میترسم دوباره بره بهش پیام بده دردسر بشه عمومم خیلی لجبازه نمیدونم منم دوس دارم دختر عمومو بگیره دست ...

بازم میگم پسر رو اینجور مواقع نمیتونی نظرشو عوض کنی فقط خودت و خراب می‌کنی پیشش

فکرشو نمیکرد جواب رد بده اصن داغوونه نه غذا میخوره هیچی میره شب میاد خونه

آخه عشق یک طرف که نمیشه اگه خانواده شما راضی هستند خودتون یک بار حضوری با دختر حرف بزنید ببینید این نظر واقعیش هست یا خواسته ناز کنه

آخه عشق یک طرف که نمیشه اگه خانواده شما راضی هستند خودتون یک بار حضوری با دختر حرف بزنید ببینید این ...

ب نظرت بگم یکبار دیگه باهاش صحبت کنه اگ دیدیم واقعا میگه نه دیگه کاری ساخته نیست

ب نظرت بگم یکبار دیگه باهاش صحبت کنه اگ دیدیم واقعا میگه نه دیگه کاری ساخته نیست

نه عزیزم سعی کن خودت با دختر حرف بزنی چون به برادرت بگی یک بار دیگه باهاش حرف بزن دوباره امیدوارم  میشه واگر دوباره نه بشنو سخت تر از قبل میشه موضوع خودت باهاش  حرف بزن یا خواسته ناز کنه یا دلش جای دیسکت البته ما گفته نماند شاید به خاطر اینکه ارتباط فامیلی خوبی ندارید ، جواب رد داده

نه عزیزم سعی کن خودت با دختر حرف بزنی چون به برادرت بگی یک بار دیگه باهاش حرف بزن دوباره امیدوارم &n ...

خودشم گفت ما عین سگ گربه ایم نمیشه بعدم گفت تمایل ب ازدواج ندارم ولی این تمایل ندارمو فک کنم دروغ گفته

به نظر من شما خودت با دختر خانم صحبت کن اگر واقعا علاقه به داداشت نداره سعی کن از سر داداشت بندازیش

به هر حال این دوتا ازدواج هم بکنن خانواده ها باعث عذاب میشن و مادرتون نمی‌ذارن زندگی خوبی داشته باشن