2777
2789
عنوان

خیلی به کمک نیاز دارم

434 بازدید | 34 پست

دوستان من و همسرم ازدواج دوممون هست من یه پسر ایشون یه پسر و یه دختر دارن پسر من و دختر ایشون همسن هستن .

من همون اول که ازدواج کردیم با وجود وابستگی شدید پسرم جای خوابش و جدا شدم که هنوزم عادت نکرده و گریه می کنه ولی همسرم از آسمون سنگ هم بباره پیش دخترش میخوابه حالا پسر من یه مدته شبا مدام با گریه میخوابه که چرا نمیذاری من پیشت بخوابم من راحت نیستم به همسرم میگم میگه بهش توضیح بده که دیگه بزرگ شده و دختر من چون دختره همیشه باید کنار ما بخوابه دوستان توجه کنید من مشکلی با خوابیدن دخترمون ندارم پسرم خیلی اذیته

از یه طرف میگم اگه برم پیش پسرم بخوابم بد عادت میشه دیگه باید عادت کنه داره بزرگ میشه . پسرم با اینکه من تنها بخوابم مشکلی نداره فقط میگه چرا من و دوست نداری چرا پیش آبجی میخوابی میگه از وقتی اومدیم اینجا من و دوست نداری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم شوهرت میترسه برای دخترتون،  چون بچه شما پسره

نه این ترس و نداره میگع دخترم وابستست به من خودش میدونه خواب پسر من خیلی سنگینه زودم خوابش میبره خیلی هم مظلومه همیشه همسرم خودش میگه پسرت خیلی مظلومه

کار همسرت اشتباهه،  تو وقتی میبینی بچه‌ت حسودیش میشه، تنهایی بخواب.

بله خودمم همین فکر میکنم از یه طرف میترسم روابط عاطفیمون سرد بشه چون زن و شوهر نباید از هم جدا بخوابن اینقد این موضوع من و کلافه کرده

بنظرم حتما مشاوره برو

پسرت اين وسط سرخورده نشه يه وقت

كه بدوني رفتار درست چيه

اون الان اين تصوير رو ميبينه كه مادرش و يه پدر و دختر ديگه باهمن

اون تنها تو يه اتاق

نميدونم رفتار درست چيه

امتحان كنيد يه شب بچه ها سه تايي تو ي اتاق بخوابن همشون

ببينم چي ميگن

تخت هاي خوشگل براشون درست كنيد چيزي كه جذاب باشه و دلشون بخواد بمونن تو اتاق خودشون

چراغ هاي قشنگ