2777
2789
عنوان

خیلی به کمک نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 34 پست
بنظرم حتما مشاوره برو پسرت اين وسط سرخورده نشه يه وقت كه بدوني رفتار درست چيه اون الان اين تصوير ...

مشاوره رفتم گفته دختدتون دیگه بزرگ شده باید جاش و عوض کنید میگه برای آینده خودش خیلی بده ولی همسرم زیر بار نمیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله خودمم همین فکر میکنم از یه طرف میترسم روابط عاطفیمون سرد بشه چون زن و شوهر نباید از هم جدا بخواب ...

عزیزم من واقعا به نظرم شما با ی مشاور خوب حرف بزنید و مشورت کنید ولی من حس پسر شمارو درک می کنم . الان حس تبعیض داره و خدایی نکرده این تبعیض ممکنه به روحش آسیب بزنع . خب حق داره .منم بودم این حس داشتم که خب دختره هم بزرگه چرا اون پیش شما بخوابه پسر نع؟ اگه قانون خونه تون اینه که زن و شوهر باهم بخوابن و بچها باهم پس فرقی بین دختر و پسر نیس . حالا چون پسرت مظلومه باید مورد تبعیض قائل شه؟

سلام 🌷

من کاربر آقا هستم . از نظر من شوهرتون اشتباه میکنه . باید بچه ها رو جدا و مستقل بار بیاره . ضمنا ۸ سال کم نیست الان بچه های دو سه ساله رو تنها میزارن بخوابن . باهاش حرف بزنید تا تغییر رویه بده . 

من کاربر آقا هستم . از نظر من شوهرتون اشتباه میکنه . باید بچه ها رو جدا و مستقل بار بیاره . ضمنا ۸ س ...

خیلی صحبت کردم فرقی نکرده حتی دیشب جای دخترمون و با فاصله یه متر انداختم صبح پاشدم دیدم رفته پیش دخترمون دیگه ولش کردم فقط نمیدونم راه درست درمورد پسرم چیه

خیلی صحبت کردم فرقی نکرده حتی دیشب جای دخترمون و با فاصله یه متر انداختم صبح پاشدم دیدم رفته پیش دخت ...

از نظر من راه درست اینه که شما انجام میدی یعنی جای بچه ها رو جدا کردی . باهاش حرف بزن مشاور برید با هم . خدا نکنه یه چیزی توی ذهن یه کسی به غلط باشه خیلی سخته اون ذهنیت رو عوض کرد . چند وقته ازدواج کردید؟