2777
2789
عنوان

اون حقیقتی در مورد خودتون ک‌ نمی‌خواین کسی بفهمه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا میگن اگه بگیم راز نمیشه

راز با نیمه تاریک وجود فرق داره !

راز چیزیه ک دونستنش و فهمیدنش توسط بقیه به ما آسیب می‌زنه وتحت هیچ شرایطی نباید کسی بفهمه 

مثل اینکه ما چقدر درآمد داریم این یه رازه چون اگه آدم های غریبه بفهمن راز قرض گرفتن زیاد ، دزدی ، حسادت به ما ووو  باز میشه 

اما نقطه تاریک وجود عادت رفتار و اتفاقیه ک ما خودمون برای خودمون بزرگش کردیم و در واقعیت اونقدر چیز بد و عجیبی "ممکنه" نباشه

مثلا تو از اینکه بقیه بفهمن زیر لباست ترک بدن داری میترسی و شنا و باشگاه نمیری ک مبادا بفهمن خب این در این حالت برات نقطه ضعف میشه و وقتی کسی برای اولین بار خودش این رو بفهمه و شُک شما رو ببینه یه نقطه ضعف دستش دادبن

با خودت فکر کردی تا حالا دلیلش چیه  فکر می‌کنی چرا نیاز به محبت از طرف دیگران برات اینقدرر مهم ...

اره چون خیلی تنهام

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
من قیافه آدم ها یادم نمی مونه.  مثلا اگه دختر عمه های شوهرم بیرون ببینم نمی شناسم!  یا اگه ...

اینکه آدما این موضوع رو بدونن در حالت عادی چیز بدی نیست اما اگه این موضوع نقطه ضعف تو باشه آره بده !

در این مورد باید بگم منم قبلا اسم آدم ها یادم نمیموند 

و این موضوع خیلی اذیتم میکرد یه خانم عزیزی بهم یه راهکار ساده اما خیلی خوبی داد بهم گفت از این به بعد یه دفترچه کوچیک بردارم و تو هر موقعیت اسم اون آدم رو مخصوصا اگر قراره مجدد ببینمش بنویسم مثل مشتری خاصی ، آشنا ، همسایه و..

این بار من به شما پیشنهاد میکنم ک وقتی به آدمی رو دیدین خیلی نامحسوس به جزئیات چهره طرف مقابل تون دقت کنین و براش یه نشونه بزارین مثلا یه دختر خاله ای دارین به چهره اش نگاه میکنین مثلا ابروهاش خیلی پر و مشکیه مثل پَر او قشنگه یا چشماش رنگیه یا بینیش بزرگه یه نشونه براش میزارین و با اون نشونه به یادش بیارین 

با خودت فکر کردی تا حالا دلیلش چیه  فکر می‌کنی چرا نیاز به محبت از طرف دیگران برات اینقدرر مهم ...

چون همیشه من تکیه گاهم یکمم دوس دارم اونا تکیه گاه باشن

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
درسته همو  ظاهری و واقعی نمیشناسیم ولی الان تو دیگ میدونی یه کاربری دکتر زیبایی وجود داره مردم ...

عزیزم آدم ها و افکارشون نسبت به خودت رو خیلی عجیب و بزرگ کردی برای خودت🤦🏻‍♀️

یه حرف معروفی رو یه جا خوندم واقعا منو تکون داد 

گفت مردم یه سرماخوردگی ساده شون مهم تر از مرگ من و شما است ! 🤭

ما گاهی وقتا فکر میکنیم ک آدم ها ساعت ها به ما فکر میکنن تو دلشون مسخره میکنن اما در واقعیت اصلا اینطوری نیست 

تصور کن امروز صبح تو پیاده رو کنار خیابون خوردی زمین 

اون لحظه فکر می‌کنی کلی عالم و آدم به ما فکر میکنن و مسخره مون میکنن و سر همین کل روز حالمون خرابه اما در واقعیت ۵ دقیقه بعد اصلا اون آدم به فکرشم نمیاد ک تو اتفاقات روزانه اش یکی تو خیابون خورد زمین 

اینجا هم میلیون ها کاربر هست و کسی اونقدر به اتفاقات و زندگی بقیه توجه نمیکنه یه تاپیکو نصف و نیمه میخونه سریع می‌ره تاپیک بعدی و..

خب اون اقا نباید پیام ها رو بعد ازدواجش نگه میداشت.  اصلا به چه دلیلی نگه داشته 😐

نمیدونم . چرا پاک نکرد 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

عزیزم آدم ها و افکارشون نسبت به خودت رو خیلی عجیب و بزرگ کردی برای خودت🤦🏻‍♀️ یه حرف معروفی رو یه ...

یه بار من جلو یه ساختمون بزرگ خوردم زمین !  یعنی قشنگ حس کردم صدای مهره های کمرم شنیدم! انقدر ترسیده بودم که حس می کردم ممکنه کمرم مشکلی براش پیش آمده باشه!  بعد چند تا دختر بودن زدن زیر خنده بعد یعنی برای اینکه من ناراحت نشم زود رفتند!   حتی نگفتند کمک کنیم تا از رو زمین بلند بشه. یوقت چیزیش نشده باشه!  اصلا درک نمی کنم زمین خوردن یه آدم چه خنده ای داره! 

یا ارحم الراحمین
عزیزم آدم ها و افکارشون نسبت به خودت رو خیلی عجیب و بزرگ کردی برای خودت🤦🏻‍♀️ یه حرف معروفی رو یه ...

درسته شاید بعصیا اصلا توجه نکن ولی یه عده ادم بیشعور هم هست ک از حرفای مردم از مشگلات مردم اسکرین میگیرن و باهاش تاپیک میزنن همونجوری ک چند وقت پیش کلیپ نینی سایت داخل یوتوب دراومد اون اقای بی شخصیت هم همین کارو با نی نی سایتیا کرد

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱